Witam rankiem
Katary większe, samopoczucie do bani, zaczyna byc kaszel i ból gardła. Ale wszystko w stopniu umiarkowanym takze nie umieramy. Tylko się nic nie chce, no może spać ale to tylko mi.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 10:36
kirsten, śliczne zimowe foteczki! Nawet Kubuś ciągnie braciszka!
Ale macie w ogóle fajne saneczki!
A co to za przeziębienie? U nas na razie tylko ja mam kaszel i katar dziwny i maż kaszle!
kaoma2 napisał/a:
nie warto sobie głowy zaprzątac czubami
wczoraj dostałam 3 p.w. od marii1980 z przeprosinami- gęsto sie tłumaczyła.......
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pon 04 Sty, 2010 10:50
kirsten napisał/a:
no i po co to wszystko było
...to tak jak by ktoś do ciebie przyszedł,pierdnął i poszedł- ale smród zostaje przecież.....
kirsten napisał/a:
a dziękujemy, akurat sprawdzają się przy dwóch urwisach
i też z oparciem,nie?
Bo w obu naszych brak oparć-czyt.zostało w starym domu- i musimy kupić jakieś inne. Moze własnie takie ? Tylko nie wiedziałam u nas nigdzie....
Katary większe, samopoczucie do bani, zaczyna byc kaszel i ból gardła. Ale wszystko w stopniu umiarkowanym takze nie umieramy. Tylko się nic nie chce, no może spać ale to tylko mi
zdrówka dużo życzę kciuki kciuki
aniolka napisał/a:
wczoraj dostałam 3 p.w. od marii1980 z przeprosinami- gęsto sie tłumaczyła.......
czyli to jednak ona...a może to ten dziadek jej coś namotał???może chcizał, żeby wnuczka wygrała...??
kirsten napisał/a:
no i po co to wszystko było
kirsten napisał/a:
, akurat sprawdzają się przy dwóch urwisach
aniolka napisał/a:
Bo w obu naszych brak oparć-czyt.zostało w starym domu- i musimy kupić jakieś inne. Moze własnie takie ? Tylko nie wiedziałam u nas nigdzie....
fajne są , ale tak jak u Kirsten właśnie się sprawdzają, bo przy dwóch dzieciaczkach są super i one tak bardziej do zjeżdżanie są przystosowane.
U nas też są takie, ale ja nie kupowałam, bo jak dla mnie za bardzo leżące i niskie strasznie- praktycznie siedzenie chyba tez po śniegu jeżdzi
Aniu, a nie możesz czedgoś sobie dorobić- jakiegoś oparcia?? ja też nowych nie kupowałam i mąż mi dospawał...znaczy kolega jego
kirsten napisał/a:
aniolka, a co ty tak avatarami szastasz, noworoczna zmiana image?
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum