mowisz, że może być?? pierwszy raz wątek robię....
" narodzenia" powinno być z wielkiej litery, ale ju z nie poprawiam, bo znów coś nie tak będzie......ten pierwszy link był ok....tylko temeat skasowałam, bo mi się nie podobał...
ale już nowy podałam... (link)
[ Dodano: Pon 21 Gru, 2009 13:56 ]
i punkciki w końcu mogę dawać...
kaoma2, cudny świąteczny wąteczek, pięknie ci wyszło
aniolka napisał/a:
idę cosik zjeść bo głodnam
wziełam sie za pakowanie prezentów i zapomniałam o tej czynności, teraz brzucho przypomina, ale za półtorej godziny będzie obiad to nie wiem czy cos teraz przekąszać jeszcze
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 534 razy Wiek: 34 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 7289 Skąd: Z wielkiej Polski ;)
Wysłany: Pon 21 Gru, 2009 22:33
kaoma2 napisał/a:
.u Was też tylko krzyżyki się wyświetlają w miejscu obrazków??? bo mi tak...
a może wypiłaś coś z procentami? a na pewno widzisz kżyżyki a nie myszki?I to białe?
kirsten napisał/a:
wziełam sie za pakowanie prezentów i zapomniałam o tej czynności, teraz brzucho przypomina, ale za półtorej godziny będzie obiad to nie wiem czy cos teraz przekąszać jeszcze
W końcu obiad zjadłam sama bo mąż utknął w korku i wrócił godzine później niz zwykle.
Jutro przyjedzie do mnie sisterka popilnować towarzystwa wiec rano mnie nie będzie bo mam masę rzeczy do pozałatwiania.
Wracajac do tematu upadku to ja zawsze czuje sie winna ze to moja wina nie wiem czemu ale tak mam...
Celesta co do spacerku to taki spacerek wiecej w aucie i w galerii niz na dworze ale zawsze to po za domem.U nas tez bylo z -15
A co do podrozy nie bylo tak zle nawet musze powiedziec ze autostrada po naszej stronie bardzo ladna i ani grama sniegu piaskarki jezdzily.
Kupilismy Kubie dvd panasonika 8,5 cala mysle ze to najlepsza decyzja.
Dzis bylam u fryzjera a po obiedzie bylam z Kuba na swiatecznych zakupach troche prezentow kupilismy.
Dla Fabiana nowa czapke szalik i rekawiczki( polarowe) kuplam i sweterak taki ocieplany.
Jeszcze prezentu pod choinke dla Fabiana nie mam.
Jutro zrobie fotke nowej spcerowki jestem zadowolana bo ma oslonke na nozki a w tamtej nie bylo w komplecie.
Aniolka Celesta Kaoma Kristen co wy macie dla dzieci pod choinke????
wiecie ja dalej mam ten upadek w glowie i odrazu mam lzy w oczach...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum