noo sporo
ma Olka gdzie się wydurniać
mamy dół - salon, jadalnia i kuchnia, łazienka, przedpokój i wiatrołap, półpiętro - 2 pokoje, i na poddaszu 2 pokoje i 2 łazienki
[ Dodano: Wto 17 Mar, 2009 20:42 ]
Cytat:
odezwę się później
ktora załóży?
[ Dodano: Wto 17 Mar, 2009 20:44 ]
i pochwalę się OLKA jest zapisana do przedszkola
w maju mamy dostac zaproszenie na majówkę rodzinną a w sierpniu adaptacja
Jak udało Ci się załatwić dla niej przedszkole???????
Asiek ale to prywatne
[ Dodano: Sro 18 Mar, 2009 07:38 ]
wiecie co jest wątek dla dwulatków - nie wiem czy macie coś przeciwko - ale może się dołączymy - teraz te różnice sie zacierają coraz bardziej między naszymi maluszkami
może być cieżko się wdrożyć z innymi mamuśkami i może wolicie jednak w "Swoim" gronie co myślicie?
Jovanna, ja myślę, że to dobry pomysł. Zresztą nasza Renia już tam chyba dołączyła...
[ Dodano: Sro 18 Mar, 2009 20:47 ]
Prywatne przedszkole u nas nie wchodzi w grę. Staramy się teraz o kredyt, jeśli te cholerne banki dadzą nam jakąś dobrą ofertę i w ogóle pozytywnie rozpatrzą nasz wniosek, to czeka nas 30 lat oszczędnego życia
Staramy się teraz o kredyt, jeśli te cholerne banki dadzą nam jakąś dobrą ofertę i w ogóle pozytywnie rozpatrzą nasz wniosek, to czeka nas 30 lat oszczędnego życia
Asiek kurka no to kciuki za dobry kredyt kciuki kciuki kciuki
wiecie co jest wątek dla dwulatków - nie wiem czy macie coś przeciwko - ale może się dołączymy - teraz te różnice sie zacierają coraz bardziej między naszymi maluszkami
Myślę, że możemy się dołączyć - teraz akurat zamykamy nasz wątek, jest nas coraz mniej albo piszemy rzadziej więc może w grupie będzie raźniej?
Skoro dziewczyny zapraszają to jest dobra okazja aby się przyłączyć, poza tym im później tym dzieci podobnie się rozwijają.
Ja jestem ZA
Kobiety kochane, nie mam kiedy do was zajrzeć, normalnie brak czasu, msakra ubolewam nad tym, ale widzę ze przyłączam ysie do mamusiek z innego wątka,ja jestem za, ide tam sie zameldować
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum