Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Angel
Czw 21 Maj, 2009 10:31
Wiosenne roczniaki 2008 i marcowo-kwietniowe Mamusie
Autor Wiadomość
babinka 
NieŹle siĘ RozGadałA
pracująca mama

Pomogła: 374 razy
Wysłany: Sro 29 Kwi, 2009 21:53   

Atyde Kacpero przeprzystojny w nowej , męskiej fryzurce :wub: :wub: :wub:

Karolinka sypia... :wstyd: dwa razy po 1,5-2,5 godziny :hihi: :hihi:
Rano wstaje o 7:00 pije mleczko z kleikiem, pobroi i już koło 9:30 jest marudna i mega zmęczona, znowu dostaje mleczko lub kanapkę z wędliną, parówkę drobiową lub kaszkę, śpi do 12.
koło 13 je 200-250ml gęstej zupy z siekanym mięsem i idziemy na spacer. Jak wracamy koło 15-16 zjada desrek owocowy lub kanapkę, znowu jest padnięta i spi do ok 17-18. Wieczorem zasypia po 20:00...

Oczywiście też ma etap na samodzielne jedzenie i mazanie się czym się da. Też chce się sama ubierać i tak jak wasze szkraby zakłada ciuszki na głowę tudzież przyciska skarpetki czy buty do stóp i myśli że to wystarczy :hahaha: :hahaha:
Ząbki jak do tej pory myłyśmy samą wodą, chyba kupię pastę skoro piszecie że dajecie :hmmm:

Amelko rzeczywiście śliczna z ciebie kobieta :wub: :calus:

Ella fajnie że urlop wam się udał :thumbsup:

MartaGG Myszka miała badania jak jadła jeszcze nan hypoalergiczny więc powinno niby coś wyjść. No ale ponoć to, że wyniki są ok to nie znaczy że nie ma alergii :niewiem:

Spotkanie w realu... świetna sprawa... tylko jakaś niemożliwa :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Co do wagi to małą muszę zważyć bo jak zaczęła biegać to widzę po nóżkach że zeszczuplały, ale to moje wrażenie takie może :hmmm:

Jolie 
Mówi cOraz WięcEj

Pomogła: 171 razy
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 09:23   

hey dziewczynki , kończy nam się ten wątek , która chętna nowy założyć :-P ?
Ja dzis nie mam do tego głowy , trochę mi się pochorowało, znowu odezwały się mi zatoki , głowa mi pęka okropnie , normalnie umieram dzisiaj :padl: coś czuje ze ten dłuży weekend bede miała do dupy :thumbsdown:

Marti 
JakAś takA cichA

Pomogła: 105 razy
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 09:40   

Sto lat dla Patusi :urodziny:
Tosia dostaje antybiotyk. Znowu :crazy: . Po anginie został jej poranny i posenny kaszel. Jakby coś jej spływało z noska, ale nie można tego odciągnąć. Zrobiliśmy jej badania i niby ok, ale jest na granicy miana mykoplazmy. Podobno teraz jest masa tego. Ja kiedyś w liceum miałam, ale to było zapalenie płuc. Mała na szczęście tylko nos. Mąż też cherla i zaczął brać antybiotyk. Kuracja trwa 2 tygodnie, bo to świństwo się dobrzee leczy ale lubi się chować. Kurde, niby zdrowa a chora.
Ja już prawie po zakupach dla Tośki. W sumie cioągle jej coś kupujemy :arwena: . W Zarze są fajne sukieneczki tenisowe polo :uklon: . Polecam dla naszych księżniczek.
Strusiu może sprawdź małemu tą mykoplazmę :mysli:

Satine 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 86 razy
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 10:47   

Bardzo dziękujemy za życzenia!!1 :calus:

Amelka, zawsze jak naglądam na forum to wchodzę i na ten wąteczek, ale za bardzo nie mam co pisać. Nie, ze nic ciekawego się nie dzieje, ale dużo czasu niestety zajmuje mi praca i tak jakoś nie mam siły... A jeszcze organizacja roczku przedemną. Teraz w weekend robimy. Jak ja Wam zazdroszczę, ze już po...

amelka1 
JakAś takA cichA

Pomogła: 210 razy
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 11:06   

Satine napisał/a:
Amelka, zawsze jak naglądam na forum to wchodzę i na ten wąteczek, ale za bardzo nie mam co pisać. Nie, ze nic ciekawego się nie dzieje, ale dużo czasu niestety zajmuje mi praca i tak jakoś nie mam siły..
Satine, spoko,przeciez wiem ,a ja ci zazdroszcze troche ciąży,chociaz teraz bym nie chciała,za jakis czas ,np za rok,dwa,no ale wtedy mam 33,34 lat i ryzyko wzrasta,jesli nie zajde przez przypadek ,to juz nigdy nie zajde,za bardzo sie boję :sick: :crazy: :blink: a ze bardzo uwazamy to napewno nie zajde hahahah

marta_gg 
NieŹle siĘ RozGadałA
marcowa mamuśka

Pomogła: 86 razy
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 14:43   

Satine dla Patusi :urodziny:

U nas dzien do dnia podobny. Ostatnio zaczelam przy maluchach prasowac (oczywiscie one w pokoju za barierka a ja wprzedpokoju) 15 minut staly przy bramce i patrzyly. Teraz juz sie oswoily a ja w koncu mam szanse wyjsc z prasowaniem na prosta. Jak bede codziennie prasowac to moze za jakies 2 tygodnie...

Jolie zdrowka dla Ciebie.

babinka napisał/a:
Karolinka sypia... :wstyd: dwa razy po 1,5-2,5 godziny :hihi: :hihi:
Rano wstaje o 7:00 pije mleczko z kleikiem, pobroi i już koło 9:30 jest marudna i mega zmęczona, znowu dostaje mleczko lub kanapkę z wędliną, parówkę drobiową lub kaszkę, śpi do 12.
koło 13 je 200-250ml gęstej zupy z siekanym mięsem i idziemy na spacer. Jak wracamy koło 15-16 zjada desrek owocowy lub kanapkę, znowu jest padnięta i spi do ok 17-18. Wieczorem zasypia po 20:00...

:yikes: :yikes: :yikes:

Maciek wstaje ostatnio 5.30-6. W ciagu dnia spi max 2h.
Tysia wstaje pozniej bo ok 7-7.30. W ciagu dnia spi na ogol troche krocej niz Macius.

Martynce powiekszyla sie troche prawa piers. Po weekendzie podjade do laboratorium zrobic hormony. :thumbsdown:

atyde1976 
JakAś takA cichA
mam swoj cud

Pomogła: 106 razy
Wysłany: Czw 30 Kwi, 2009 16:10   

Zapraszam http://www.babskieforum.p...3026.htm#355619

w wolnej chwili postaram sie upiekszyc ;-)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi