Pomogła: 171 razy Wiek: 33 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 918 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 10:45
anr napisał/a:
mój Adaś już 3 miesiąc robi siku w nocnik. Co prawda nie woła, ale robi i jak melodyjka zaczyna grać,
brawa dla Adasie zdolniacha z niego , ja nawet jeszcze nie próbuje sadzać , nocnika nie mam , te po Emilu powywalałam ,kupie taki zwykły bez bajerów.
anr napisał/a:
ziewczyny, która z Was pracuje? Jak Wy godzicie pracę, dziecko,
ja nie pracuje jestem na wychowawczym do 3lat Bartusia , Maz na razie zarabia na rodzinkę ,a ja robie za kurę domową
Nie wyobrażam sobie żebym poszła teraz do pracy, nie wiem co bym zrobiła z dziećmi teraz są tylko na mojej głowie .
anr napisał/a:
A tak wogle, to chodzi mi po głowie 2 dziecko
no to nie ma sie nad czym zastanawiać tylko brac sie do roboty
ja gdyby nie te warunki mieszkaniowe mogła bym mieć jeszcze jedna dzidziulke
przyszedł w końcu dzis kask dla Bartusia , jak zrobie fotki to pokaże wam mojego komandosa- kaskadera
Pomogła: 115 razy Dołączyła: 21 Paź 2007 Posty: 589
Wysłany: Sro 11 Mar, 2009 13:52
amelka1 napisał/a:
jak to zrobiłaś?proszę o instrukcje
haha ja od razu sadzałam go ze zdjętą pieluchą i każde siku nagradzałam brawami, a on dodatkowo cieszy się z melodyjki. Zawsze go sadzam po przebudzeniu, a później mniej więcej co 2h. Mam nadzieję, że mając 1,5 roku będzie już wołał. Czasami uda mu się też zrobić kupkę w nocnik. Jestem z niego dumna
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum