Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Arwenka
Pią 05 Lut, 2010 19:28
*****X&Xi 2007 oraz nasze Dobre Dusze....pitu pitu*****
Autor Wiadomość
Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Pomogła: 561 razy
Wysłany: Wto 27 Paź, 2009 14:56   

kaska0404 napisał/a:
Rama łóżka z dnem z listew"
więc tylko brakuje materaca
ok, dzięki Kasiu. Ja pytam bo już takie cuda widziałam, że trzeba dopłacać więc wolę wiedzieć...
monday24 napisał/a:
że nie wywalisz go za chwilkę tak jak Mamuta, tylko Tobi pośpi na nim te 20 lat
właśnie...nie wiem czy chcę takie...jak kupię tańsze to nie zamknę sobie drogi na kupno dziecięcych mebelków za jakiś czas. A jak kupię tą kanapę to tak jak piszesz - uziemiona do 18-stki Tobiasza będę :diabel:

[ Dodano: Wto 27 Paź, 2009 15:04 ]
No ja bym tego mamuta kupiła (albo meblik) ale znowu mąż mówi, że niebieskie do drewnianych mebli nie będzie pasować :wariat: Trafi mnie zaraz.

[ Dodano: Wto 27 Paź, 2009 15:05 ]
a co do gg i wiadomości dla mnie to znowu mi się wysypało gg :diabelek:

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Zaproszone osoby: 4
Pomogła: 363 razy
Wysłany: Wto 27 Paź, 2009 15:41   

ja tak na chwilke

Misia bardzo sie ciesze :clap: oby wiecej takich dobrych wiesci
Basiudo mamuta masz do wyboru 3 rodzaje materaca, my wybralismy ten najgrubszy, lozko posluzy tak do 150cm wzrostu, wagowo utrzymuje mnie+Jana+Di i nic nie trzeszczy. jedyne co jest niewygodne, to brak pojemnika na posciel.
Aniu trzymaj te wit D , i jakas flaszke dla nas, bo jak Jamil skonczy miesiac to wybieram sie do was :pijacy: a jak wasze zdrowko? bo na fotce to kwitniesz
Beneta superowe zdjecie

a nasza nocka? o 1 pobudke Di zrobil, jeczal czegos ale jan go uspal, o 3.30 kolejna pobudka-tym razem z goraczka 38,5 :crazy: zasnal dopiero ok 5 jak sie do ojca przytulil. wiec ja z Jamilem poszlam spac na kanape, a Di pokoik odkarzalam parowka z tego olejka herbacianego. o 9 rano mial 38, a teraz znowu 39... wiec Jan go zabral do lekarza.
Jamilek byl bardzo grzeczny, popierdywal sobie az milo po tych nowych kroplach.

Byla pielegniarka u niego dzis, wazy 4040 kg
ide pod prysznic , bo jest chwilka ciszy w domu

Dla Ciebie moje serce bije tak jak Twoje dla mnie bić zaczęło...

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Wysłany: Wto 27 Paź, 2009 19:03   

Wiecie co, pojechałam pooglądać mebelki z Meblika.... normalnie zostawiłam tam serce :wub: Jakie one są śliczne. Tylko ta cena :zemdlal:
A WY gdzie jesteście co??? :szukam:

[ Dodano: Wto 27 Paź, 2009 19:05 ]
myszkotka napisał/a:
Byla pielegniarka u niego dzis, wazy 4040 kg
nie no! Gosiu...kawał chłopa masz :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: ładnie wsuwa!!!
A jak dzisiaj z kolkami Gosiu? Nie wiem czy dostałaś ode mnie wiadomość na gg bo mi coś szwankuje dzisiaj - wysłałam Ci pościel i dwa rodzaje kropelek. Espumisan i jakiś inny na tej samej bazie podstawowej co Sab Simplex, tylko nie pamiętam nazwy :hmmm:

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Pomogła: 289 razy
Wysłany: Wto 27 Paź, 2009 19:19   

Time napisał/a:
jak kupię tańsze to nie zamknę sobie drogi na kupno dziecięcych mebelków za jakiś czas. A jak kupię tą kanapę to tak jak piszesz - uziemiona do 18-stki Tobiasza będę

no tak patrząc to masz rację. Bo podam Ci przykład, kupiliśmy Alowi kanapę, tanią, bo wiadomo, że miejsca na większą nie ma. No i Alexik nasz ukochany już ją całą popisał długopisem i ołówkiem. Wyprać tego gówna się nie da, bo to malowane auta są no i tak już ma. A jakbyśmy kupili mu coś drogiego, to chyba zatłuklibyśmy Alexa, jak nic. No i może to tez kolejny argument, żeby tańsze i na chwilkę kupić :hmmm:
Time napisał/a:
że niebieskie do drewnianych mebli nie będzie pasować :wariat: Trafi mnie zaraz.

no to kupcie łóżko, szafę i inne cuda z Mamuta
myszkotka napisał/a:
brak pojemnika na posciel

no właśnie, to mnie najbardziej wkurza w łóżkach z Ikea. Chociaż są takie pudła czy kosze, które się pod łóżko wsuwa, ale zawsze ten materac zostaje. I nawet jak jest ładnie zaścielone to jest w pokoju bajzel. My ten sam problem mamy
myszkotka napisał/a:
z goraczka 38,5

o jeny, a ten co teraz odstawia? Jak on, co lekarka rzekła?
myszkotka napisał/a:
Jamilek byl bardzo grzeczny, popierdywal sobie az milo po tych nowych kroplach.

no to chociaż to dobre
Time napisał/a:
Jakie one są śliczne. Tylko ta cena :zemdlal:

a jaka cena, tak z ciekawości? A rzeczywiście są słodkie, bo patrzyłam na necie
Time napisał/a:
A WY gdzie jesteście co???

śpimy:))))) Alex zasnął "już" o 16.30:))))) Jak się obudził na "Brzydulkę" to godzinę ryczał, oczywiście nie wiadomo dlaczego. Ale chyba dzieci tak mają jak są nie dorobione. Przynajmniej moje dzieci

I jeszcze info o Palusi i Emilce. Nadal na rurze. Jutro lecą samolotem do Warszawy do Centrum Zdrowia Dziecka. Oni byli z nimi w kontakcie, ale dopiero teraz szpital zdecydował się wziąć Emilkę pod swą opiekę. No ciekawa jestem czy coś jej w końcu znajdą.

http://www.pajacyk.pl

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Wto 27 Paź, 2009 21:57   

Witajcie

monday24 napisał/a:
No ciekawa jestem czy coś jej w końcu znajdą.
kciuki

Gosiu jak dzisiaj z kolkami i jak Di się czuje?

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Wysłany: Wto 27 Paź, 2009 23:03   

monday24 napisał/a:
A jakbyśmy kupili mu coś drogiego, to chyba zatłuklibyśmy Alexa, jak nic
:hahaha: święta racja!
monday24 napisał/a:
no to kupcie łóżko, szafę i inne cuda z Mamuta
nie, odpadło w przedbiegach... łóżka bez szuflady jednak nie chcę. Nie podobają mi się te pudła czy kosze pod łóżko bo kłaków tam więcej się w tym zbiera.
monday24 napisał/a:
Jak on, co lekarka rzekła?
właśnie Gosiu. Co z Dawidkiem? Co lekarz Janowi powiedział?
Cytat:
a jaka cena, tak z ciekawości? A rzeczywiście są słodkie, bo patrzyłam na necie
no słodkie, porządnie zrobione, super mebelki! Przykładowe ceny to łóżko bez materaca i szuflady 790-850zł, duża narożna szafa od 1990-2300zł, wysoki regał 500zł, komoda 1100-1200zł.... no drogie :zemdlal:
monday24 napisał/a:
Alex zasnął "już" o 16.30:))))) Jak się obudził na "Brzydulkę" to godzinę ryczał
:yikes:
monday24 napisał/a:
dopiero teraz szpital zdecydował się wziąć Emilkę pod swą opiekę. No ciekawa jestem czy coś jej w końcu znajdą.
kciuki!!!! Żeby tam coś ruszyło! Karolciu, ale oni lecą tam na chwilkę na badanie jakieś i wracają czy dłużej zostaną?
pati_spam1 napisał/a:
Witajcie
:hura:

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Wysłany: Wto 27 Paź, 2009 23:37   

Time napisał/a:
A WY gdzie jesteście co???
a domowym szpitalu ;-)
Time napisał/a:
A jak dzisiaj z kolkami Gosiu?
pati_spam1 napisał/a:
Gosiu jak dzisiaj z kolkami
prawie 0 :tanczy: teraz to nawet spi sam w lozeczku, nie potrzebuje mnie czy wibracji z bujadelka. zobaczymy jak bedzie dalej
Time napisał/a:
Nie wiem czy dostałaś ode mnie wiadomość na gg
nic nie doszlo Basiu
Time napisał/a:
wysłałam Ci pościel i dwa rodzaje kropelek
:thanks: :calus: teraz mi pisz ile ci winna jestem
monday24 napisał/a:
Chociaż są takie pudła czy kosze, które się pod łóżko wsuwa,
a podnimi wielkie koty kurzu sie chowaja, to ja juz wole na dzien lozko przykrywac i z latwoscia pod lozkiem odkurzac.
pati_spam1 napisał/a:
jak Di się czuje?
Time napisał/a:
Co z Dawidkiem?
monday24 napisał/a:
o jeny, a ten co teraz odstawia?
a zebys wiedziala ze odstawia :roll: wrocili po 2 godz od lekarza (nie dostali sie na wizyte, bo Jan chcial wejsc miedzy pacjetami ale nie bylo zadnego okienka przez te 2 godz... pierwszy wolny termin byl jak juz Jan musial byc w pracy) maly przez rece lecial, ponad 39 stopni... dalam mu syropek i do lozka, za moment zasnal, a po 10 min wygladal jak by kto go woda oblal. pierwszy raz takie cos mial. sprawdzilam mu temperature a tu 34 :yikes: za 15 min 38 i tak przez 3 godziny mu skakalo. potem na 37 sie zatrzymalo i maly sie obudzil, malo tego zjadl pol taleza krupniku! teraz ma 38 i spi
monday24 napisał/a:
chyba dzieci tak mają jak są nie dorobione
to twoje dzieci sa nie dorobione :yikes: co tak slabo sie staraliscie??? :hmmm:
monday24 napisał/a:
szpital zdecydował się wziąć Emilkę pod swą opiekę.
no to kroczek do przodu, teraz mogli by szybko zdjagnozowac udzielic pomocy
Time napisał/a:
bo kłaków tam więcej się w tym zbiera.
a no wlasnie
Time napisał/a:
no drogie
Basia chcecie mieszkanie zmieniac, tak? a skad wiesz czy ci te drogie meble beda na nowych metrach pasowaly? ja bym wziela cos tanszego, tymczasowego, wlasnie takiego co to nie szkoda jak zostanie pomazane. no i Tobi bedzie mogl spokojnie skakac po lozku :-P

Jutro o 10.10 Di ma wizyte u GP, a o 12 ja do szpitala lece na przeglad podwozia

Jamilek bedzie skierowany na kontrole do kliniki zoltaczkowej, bo ma nadal zolte oczka.

a to Jamil kulturysta i Dawidek chorybzda

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Wysłany: Sro 28 Paź, 2009 09:59   

myszkotka napisał/a:
a domowym szpitalu ;-)
pociesza Gosiu, jak teraz Dawidek się czuje? Schodzi gorączka? Może jakiegoś wira złapał i dlatego takie skoki tempretaury :cry2:
I bardzo się cieszę, że Jamilek ma się lepiej. To tylko po cholerę Ci tyle tych kropli teraz :buahaha: Napiszę Ci później pw Gosiu ile tam pieniążków wyszło, a Ty mi też powiedz ile te piżamki i przesyłka bo ja mądra kopertę i metki wywaliłam i nie wiem jak się z Tobą rozliczyć :zeby:
myszkotka napisał/a:
Basia chcecie mieszkanie zmieniac, tak? a skad wiesz czy ci te drogie meble beda na nowych metrach pasowaly?
tego się nie boję bo to nie segmenty, a pojedyncze bryły więc zawsze się to poukłada, tym bardziej, że mieszkanie większe a nie mniejsze szukamy. Bardziej mi żal taką kasę wydać szczerze mówiąc. Meble piękne, Tobi swojego pokoju tak naprawdę nigdy nie miał... ale straszna kasa. Plusem jest jakość tych mebli i to, że fajnie można je rozbudować kiedy dziecko rośnie.
No ale póki co zostaję przy łóżku tylko :zeby:
myszkotka napisał/a:
Jamilek bedzie skierowany na kontrole do kliniki zoltaczkowej, bo ma nadal zolte oczka.

no to lepiej faktycznie szybko oznaczyć bilirubinę. A chłopaki są cudne Gosiu! Nawet jak Dawidek ma smutne oczka przez chorobę. Ale słodziaki :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Wysłany: Sro 28 Paź, 2009 18:05   

Time napisał/a:
Przykładowe ceny to łóżko bez materaca i szuflady 790-850zł

to szczerze mówiąc, te ceny, jak na takie fajne i jak mówisz porządne meble, to nie jest aż tak wysoka.
myszkotka napisał/a:
sprawdzilam mu temperature a tu 34 :yikes: za 15 min 38

o kurna, ale dziwne rzeczy się z nim dzieją. A jak teraz, już coś wiadomo? A co podejrzewasz?
myszkotka napisał/a:
to twoje dzieci sa nie dorobione :yikes: co tak slabo sie staraliscie??? :hmmm:

moje dzieci są dorobione w każdym calu, najpierw całokształt, a potem uszy, oczy, ręce itd :buahaha:
myszkotka napisał/a:

i już coś wiadomo z Jamilkiem?
myszkotka napisał/a:

jeny, ale Jamil się zmienił - przynajmniej jak tak patrzę na niego, ale małe bobo :wub: A Di to wielki gościu i jak fanie ma paluchy u nóg wygięte :buahaha:
Time napisał/a:
Karolciu, ale oni lecą tam na chwilkę na badanie jakieś i wracają czy dłużej zostaną?

one tam pojechały do czasu, aż lekarze czegoś mądrego nie wymyślą. Palusia mieszka u znajomych, na szczęście blisko szpitala. Właśnie dzwoniłam do niej, ale nie odbiera. Może siedzi przy małej, to tel musi mieć wyłączony.

http://www.pajacyk.pl

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Sro 28 Paź, 2009 19:12   

myszkotka napisał/a:
a o 12 ja do szpitala lece na przeglad podwozia
:buahaha: i dodam jeszcze tekst lekarza przy wypisie i "dopuszczenie do ruchu" buaha

myszkotka napisał/a:
śliczności, zresztą wszystkie dzieciaczki są cudo, ja co jakiś czas podglądam Wasze (Myszki, Time, Monday - bo te mam) galerie :)

A u nas dziś sajgon młody 2 razy budził się w nocy o północy, potem o 3 żebny ostatecznie wstać o 5:30 i powiedzieć mamo uż się wyspałem wstawamy (czyli wstajemy)
Więc dziś po prostu dzień porażka mam dość wszystkiego a on normalnie nie zmordowany i rozrabia przez cały dzień nawet teraz usypia i non stop coś nowego wymyśla :padl:

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Wysłany: Sro 28 Paź, 2009 20:25   

No wiec Di ma ponoć jakiegoś nie zidentyfikowanego wirusa. ja powoli zaczynam zeby podejżewać, bo czasami się ślini i nie chce gryźć. do tego maruda straszna, gorzej niż nieszczęśliwie zakochana nastolatka :lol:
Jamil jutro ma badanie krwi
Moje pęknięcie pięknie się zagoiło, teraz mam tydzień na podjęcie decyzji: - zostawiam jak jest, czyli jak by przecięte, to sugeruje mi lekarz, albo - narkoza i z jednej strony ryzyko że znowy szwy puszczą i może juz tak ładnie sie nie zagoi. z drugiej strony szansa że mi sie to rozerwanie ładnie złączy
Time napisał/a:
po cholerę Ci tyle tych kropli teraz
jak sie nie przydadza to oddam komuś w potrzebie, ale wole być zabezpieczona
Time napisał/a:
nie wiem jak się z Tobą rozliczyć
ja juz 100x ci mówiłam jak :P a ty dalej swoje :roll:
Time napisał/a:
pojedyncze bryły więc zawsze się to poukłada
ok, chociaż z doświadczenia wiem, że na nowym domku człowiek ma ochotę na nowe mebelki
Time napisał/a:
Tobi swojego pokoju tak naprawdę nigdy nie miał...
za mały był na takie luksusy :zeby:
Time napisał/a:
chłopaki są cudne Gosiu!
:thanks:
monday24 napisał/a:
moje dzieci są dorobione w każdym calu
::>: a pisałaś coś innego :mrgreen: mój też czasem jakiś niedorobiony się budzi
monday24 napisał/a:
Jamil się zmienił
no juz co raz mniej trola przypomina :diabel: ludź zaczyna się zniego robić
monday24 napisał/a:
fanie ma paluchy u nóg wygięte
on mnie wogule to rozbraja tymi swoimi stopami
monday24 napisał/a:
aż lekarze czegoś mądrego nie wymyślą
kciuki
monday24 napisał/a:
Palusia mieszka u znajomych, na szczęście blisko szpitala
to duże udogodnienie
pati_spam1 napisał/a:
"dopuszczenie do ruchu"
cholera, u mnie to chyba troche za wcześnie :rozpacz:
pati_spam1 napisał/a:
wszystkie dzieciaczki są cudo
daj nam najnowszą fotke swego cuda :wub:
pati_spam1 napisał/a:
młody 2 razy budził się w nocy o północy, potem o 3 żebny ostatecznie wstać o 5:30
:zemdlal: litości
pati_spam1 napisał/a:
mam dość wszystkiego a on normalnie nie zmordowany
dla mnie to jest wielka zagadka, dlaczego te male robocopy nigdy się nie męczą :mysli:

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Sro 28 Paź, 2009 21:30   

myszkotka napisał/a:
dlaczego te male robocopy nigdy się nie męczą :mysli:
oj chyba nie tylko dla Ciebie, a co do zdjęć młodego to innym razem, ostatnio mał robimy mu bo on jak tylko ujrzy aparat to chce zobaczyć co widać z drugiej strony, czyli nijak zdjęcie zrobić. Mam nadzieję, że nie będzie sprawdzał (tak jak jego tatuś) co jest w środku. M ponoć jak był mały specjalnie rozwalal zabawki głównie te elektroniczne żeby zobaczyć co jest w środku i tak mu zostało do dziś, grzebie w tych kabelkach, płytkach elektronicznych dla mnie to czysta abstrakcja

myszkotka napisał/a:
cholera, u mnie to chyba troche za wcześnie :rozpacz:
spokojnie czas szybko minie, a potem chłopakom na kino a rodzice będą nadrabiać zaległości :D

anielka 
Mówi cOraz WięcEj
Mamuśka

Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 00:56   

Misia Gratulacje dla Ciebie i Kubusia.
Dla młodego za to,że dobrze reaguje na kurację na drożdze a dla Ciebie jeśli chodzi o pracę.Powodzenia w nauce ruskiego. :mrgreen:
Cytat:
ANielinko jak się czujecie? Ramka ekstra tylko lepiej chyba by było gdybyś zdjęcie obróciła :thumbsup:

Już wychodzimy z dołka.W sumie został tam tylko Matt i jego uporczywy kaszel.Ale to już ostatki.
Ja już zdrowa,Antek też choc jego jeszcze jutro nie puszczę do przedszkola bo dokańcza antybiotyk.
Teraz M wzięło,ale widzę,że daje radę.
Co do zdjęcia.No wiesz amator ze mnie i sądziłam,że jak leżę na kanapie z synem to ma to byc leżące zdjęcie :mrgreen:
Bo nie jesteśmy ustawieni na zdjęciu po środku tylko przyklejeni do jednego boku :blink:

[ Dodano: Czw 29 Paź, 2009 00:12 ]
Time napisał/a:

a co do gg i wiadomości dla mnie to znowu mi się wysypało gg :diabelek:

No zauważyłam bo sama coś skrobnęłam kilka dni temu :whistle:
Tak to było jak pisałaś,że kupisz 10 kilo mocy,poprosiłam Cię byś zakupiła 20kg mocy a ja odkupię dyszkę :mrgreen:
myszkotka napisał/a:
Aniu trzymaj te wit D , i jakas flaszke dla nas, bo jak Jamil skonczy miesiac to wybieram sie do was :pijacy: a jak wasze zdrowko? bo na fotce to kwitniesz

:thanks:
Aaaaaale super.No dobra to Vigantol trzymam dla Ciebie.Oooo i ciuszki wyciągnę dla Jamila,może coś mu się spodoba :tanczy:
myszkotka napisał/a:
o 3.30 kolejna pobudka-tym razem z goraczka 38,5 :crazy:

No to ładnie.Skąd ja to znam :hmmm:
monday24 napisał/a:

no właśnie, to mnie najbardziej wkurza w łóżkach z Ikea. Chociaż są takie pudła czy kosze, które się pod łóżko wsuwa, ale zawsze ten materac zostaje. I nawet jak jest ładnie zaścielone to jest w pokoju bajzel. My ten sam problem mamy

A my nie.Bo na wyspach taka moda,że się pościeli nie chowa tylko zaściela łóżka,ewentualnie przykrywa kapą.Właśnie ostatnio kupiłam do sypialni taką fajną,śliską kapą.Przykrywa się i już.
monday24 napisał/a:

śpimy:))))) Alex zasnął "już" o 16.30:))))) Jak się obudził na "Brzydulkę" to godzinę ryczał, oczywiście nie wiadomo dlaczego. Ale chyba dzieci tak mają jak są nie dorobione. Przynajmniej moje dzieci

A o której zasnął na noc?
Trzymam kciuki za Emilkę.
My już mamy nowe serduszkowe dzieciątko,ale tym razem będziemy mądrzejsze.
Zresztą to co dalej się dowiaduję o J.to nawet się nie nadaje do powtórzenia. :roll:
myszkotka napisał/a:

Mój Matt w życiu nie będzie trzymał termometra pod pachą.Boi się wariat :wariat:
A Di jak gośc nie boi się termometru :clap:
Zdróweczka Dawisiu.
A Jamilek taki rozkoszniaczek :wub: :wub:
monday24 napisał/a:
Właśnie dzwoniłam do niej, ale nie odbiera. Może siedzi przy małej, to tel musi mieć wyłączony.

I co? Dodzwoniłaś się?
pati_spam1 napisał/a:

A u nas dziś sajgon młody 2 razy budził się w nocy o północy, potem o 3 żebny ostatecznie wstać o 5:30 i powiedzieć mamo uż się wyspałem wstawamy (czyli wstajemy)

Współczuję.
Ja muszę się pożalic,że moje dzieci też już nie chcą spac do 8-9 :thumbsdown:
Ale to dlatego,że ciemniej wieczorami i szybciej chodzą spac,w sumie nie wiem dlaczego.Ale kurcze jak ciemno się robi to ja tylko patrzę by ich wykąpac.
I okazuje się ,że leżą w łóżkach już o 19 a nie o 20 czy 21.
myszkotka napisał/a:
No wiec Di ma ponoć jakiegoś nie zidentyfikowanego wirusa. ja powoli zaczynam zeby podejżewać, bo czasami się ślini i nie chce gryźć. do tego maruda straszna, gorzej niż nieszczęśliwie zakochana nastolatka :lol:

Czyli paracetamol? :hihi:
myszkotka napisał/a:

Moje pęknięcie pięknie się zagoiło, teraz mam tydzień na podjęcie decyzji: - zostawiam jak jest, czyli jak by przecięte, to sugeruje mi lekarz, albo - narkoza i z jednej strony ryzyko że znowy szwy puszczą i może juz tak ładnie sie nie zagoi. z drugiej strony szansa że mi sie to rozerwanie ładnie złączy

No i na co się zdecydowałaś?

A teraz pokażę Milcię :arwena:

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 02:35   

:cry2: Jan właśnie pojechał do szpitala z Dawidkiem. z nadejściem nocy maly zaczął robić się co raz bardziej marudny, Viburkol nie zadziałał, chociaż w dzień pomógł. po 30 min snu zrobił sie calutki mokry, zaczął płakać i wogule taki nieszcześliwy był. Jan dał go do naszego łóżka, bo on podejżewa, że to może być objaw zazdrości lub reakcja na nową sytuację. no ale niestety i nasze łóżko nie przyniosło małemu ukojenia. zaczął się ślinić, posmarowałam mu dziąsła żelem, ale nie wyczułam zeby jakiś ząbek wychodził. no i po którejś z rzędu pobudce z płaczem zdecydowaliśmy że nie czekamy do jutra. najgorsze że w pośpiechu Jan nie wziął telefonu ze sobą... a ja już wymyśliłam że to świnka może być :crazy: dobrze że Jamilek śpi smacznie. teraz czekanie na ich powrót mnie dobija :trema: bo tysiąc pomysłów na sekunę mam :-(

[ Dodano: Czw 29 Paź, 2009 05:11 ]
prawdopodobnie problem jest w gardle, leczenie PARACETAMOL :zly:

anielka 
Mówi cOraz WięcEj
Mamuśka

Wysłany: Czw 29 Paź, 2009 10:39   

Noo i jak Myszko?
Jak się czuje Di?
Dostał jakieś lekarstwa?

My za momencik lecimy na bilans dwulatka ;-)

Miłego dnia.

Odpowiedz do tematu