Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Arwenka
Pią 05 Lut, 2010 19:28
*****X&Xi 2007 oraz nasze Dobre Dusze....pitu pitu*****
Autor Wiadomość
myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Zaproszone osoby: 4
Pomogła: 363 razy
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 22:22   

a ja przycisnelam paluszki Di drzwiami :cry2:
bylismy w szpitalu, nie sa polamane, ale calkiem mozliwe ze paznokietek mu zejdzie.
normalnie darowac sobie nie moge ze taka durna jestem :zly:
po ciemku drzwi zamykalam i nie zauwazylam go :thumbsdown:

marynara 
NieŹle siĘ RozGadałA
esta-esta siostry

Zaproszone osoby: 1
Pomogła: 219 razy
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 22:34   

Time, dzięki za kolejne informacje - wszystko to dla mnie na wage złota !

monday24 napisał/a:
Bo drożdże uwielbiają cukier
drożdże karmią się węglowodanami generalnie a to też mąka, ryż ziemniaki, tyle, że aby nie zwariować to wg mnie nalezy wybierać te najbardziej wartościowe węglowodanki czyli kasze

o! koty "marcują" za oknem, ale w grudniu to chyba "grudniują" :hahaha:

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Pomogła: 561 razy
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 23:16   

dobry wieczór, ledwo zipię po rowerkach :dyszy: ale wizja lepszego wyglądu zaczyna mnie chyba mobilizować coraz bardziej bo nie mogę już na siebie patrzeć :evil:
Mary http://sanum.tsr2013.pl/a...09m0huo03ch2rd6 zerknij, może tam coś jeszcze nowego znajdziesz choć chyba wszystko już wiesz w tych tematach :mrgreen:
Tobi dostaje jeszcze do rannej kaszki 3 kropelki FORTAKEHL D5 (ciężko u nas w kroplach dostać, a są podobno silniejsze od tabletek). Do tego mały pije Immunoglukan żeby wzmocnić go w tym okresie przy jednak słabym wachlarzu swojego menu. Zaleca się go też alergikom, powstał na bazie wyciągu z boczniaka, który ma niesamowite możliwości i walory. A powiedz proszę co Ty podajesz Kondziowi? Jak Go "leczysz"?
Karolciu masz rację z tymi moimi wizjami :arwena: ale teraz jak wybrałam jednak mebelki w kolorze sosny to mogę normalnie malować i nie muszę "rzeźbić" z pasami... kupowałaś w Lidlu te tamburyny? U nas o groma tego leżało, za to brakło zestawu do sprzątania, a moja Becia chciała. Ja kupiłam Tobiemu te drewniane puzzle i chciałam też to memo, ale że młody dostanie niebawem od groma prezentów że spać nie będzie mógł to już odpuściłam.
Aha, w przyszłym tygodniu znowu piżamki w niezłej cenie będą w Lidlu.
Misiaczku koniecznie dogadajcie się z Sanepidem i niech Wam zrobią badanie co podziała na te drożdże skubane! Najważniejsze, że wiecie co to jest. A to już naprawdę połowa sukcesu! Oglądałam zdjęcia. Ależ Natalka podobna jest do Kubusia :yikes: I kawał baby z niej jest. Ładnie ją tuczysz :hihi: Śliczna jest! A powiedz jaki Kubuś ma do niej stosunek?No i strasznie się cieszę, że tak Wam się poukładało!!!
Kasiu żyjesz po dentyście? Jak się czujecie? Jakieś wieści w sprawie pracy macie może?
Myszko dziękuję za wszystkie podpowiedzi dot. moich kłopotów z nogą (?). No i mam wielką nadzieję, że podzielisz się z nami zdjęciami jakie macie zrobione. Oj chciałabym bardzo zobaczyć jak robią zdjęcia ludzie po szkole czy kursie foto. I proszę nie wyrzucaj sobie tych paluszków. Jesteś pierwszą osobą, która by nigdy nie chciała dziecka swojego skrzywdzić. Czasami się po prostu tak zdarza. Nie mamy na to wpływu. Najważniejsze, że paluszki są w całości. A resztę wyleczycie pociesza Ucałuj Dawidka id nas. I oglądałam Wasze zdjęcia. Jamilek chyba jest bardzo do Jana podobny, prawda? Taki stary maleńki :gryzie: taki poważny mały gościu :wub: I Dawidek jak śpi bosko!
O placach zabaw to już nie mówię bo widać, że kreatywności i sprawności uczą takie place. Te, które ja mam u siebie to polska porażka oczywiście. drabinki do nie wiadomo czego, zero mostków, przejść i innych takich.Dno.
benetko a gdzie Ty się podziewasz? Brakuje tu Ciebie bardzo. Napisz co u Was i jak nowy aparacik się sprawuje.
Anielinko a co u Was słychać?
Jejku, jestem tak zmęczona, że nie pamiętam co miałam pisać jeszcze. Pięknie dzisiaj było to zrobiłam z Tobim dłuuugi spacer. Wróćiło moje grzeczne dziecko :wub: Ale to chyba przez to, że sama się wyciszyłam już, nie krzyczę, wróciła cierpliwość :hmmm:
AAAA, no i skoro Wszystkie zapraszają do oglądania zdjęć to i ja zapraszam po długiej przerwie na naszej stronce. Są nowe galerie od września :dudu:

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Czw 03 Gru, 2009 23:47   

myszkotka napisał/a:
a ja przycisnelam paluszki Di drzwiami
:cry2: :cry2: :cry2: maść arnikowa u nas jak młody sobie przytłukł palca to pomimo że był mocny krwiak paznokieć nie zszedł

marynara napisał/a:
oj czepiasz się :hahaha:

marynara 
NieŹle siĘ RozGadałA
esta-esta siostry

Zaproszone osoby: 1
Pomogła: 219 razy
Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 01:07   

Time napisał/a:
zerknij, może tam coś jeszcze nowego znajdziesz choć chyba wszystko już wiesz w tych tematach :mrgreen:
a widzisz - tej stronki nie czytałam !
dzieki :)
Time napisał/a:
co Ty podajesz Kondziowi? Jak Go "leczysz"?

- Acerola Plus codziennie
- probiotyk codziennie
- sankombi ostatnio codziennie
- sulfur kuleczki dwa razy w miesiacu
i dietka ( nie rygorystyczna ale naprawdę bardzo staram się jej przestrzegać)

pati_spam1 napisał/a:
oj czepiasz się :hahaha:
:arwena:

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 08:59   

przechwaliłam moje dziecko... nie dość, że Tobi usnął po 22 co zwykle mu się nie zdarza, to wstał przed 7 z takim humorem, że nic tylko się pociąć. Ale chyba powoli mu przechodzi. Za to ja po takim ranku mogę iść pobić kogoś :arwena: Co ja pisałam? Że mam znowu cierpliwość? To chyba kłamałam :diabelek:

Miłego dnia Babolki. Uciekam na jakiś spacer i dom ogarnąć.

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Pomogła: 289 razy
Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 09:13   

Basiu kochana, wszystkiego najlepszego z okazji Twoich imienin. Żyj długo i w zdrowiu. Miej coraz więcej cierpliwości, siły i uśmiechu.

myszkotka napisał/a:
a ja przycisnelam paluszki Di drzwiami :cry2:

zdarza się, ale nie wiń siebie. Przypadki chodzą po ludziach. Dobrze, że nie są połamane.
marynara napisał/a:

"grudniują" bo pełnia jest :zeby:
Time napisał/a:
ledwo zipię po rowerkach :dyszy: ale wizja lepszego wyglądu zaczyna mnie chyba mobilizować coraz bardziej bo nie mogę już na siebie patrzeć

to masz jakieś złe lustro Basiu. Widziałam Cię na zdjęciach z dekoltem do pasa i całkiem fajnie wyglądasz mamuśka :gryzie: A sport się przyda, tak czy owak. I zauważyłam, że do nas na fit chodzą chude baby - też
Time napisał/a:
ale że młody dostanie niebawem od groma prezentów że spać nie będzie mógł to już odpuściłam.

no ja właśnie na święta to kupiłam. Wiem, że dzieci nie idą na jakość tylko na ilość. I obojętnie czy się ma 2 lata czy 7 lat, wszystkie tak samo reagują. Chociaż ja mam trochę więcej a tak samo do prezentów podchodzę :blush:
Time napisał/a:
w przyszłym tygodniu znowu piżamki w niezłej cenie będą w Lidlu.

jeny, Basiu, ile Tobie ma piżam? Bo co słyszę to Ty piżamę mu kupujesz? To jest chyba Twój fetysz :hahaha: Dla informacji Alex ma całe 3 sztuki:))))
Time napisał/a:
Wróćiło moje grzeczne dziecko

a za to moje się zepsuło. Coś mi się wydaje, że Alex podczytuje nas :hmmm: No i ze 2-3 razy w nocy budzi się, bo mu sie pić chce, kurna, jak na kacu. No i od 2 już z nami śpi :crazy:

http://www.pajacyk.pl

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 10:31   

Basiu sto lat i dużo radości i oby Twoje chłopaki dawały mniej w kość kwiaty kwiaty kwiaty kwiaty kwiaty kwiaty kwiaty kwiaty kwiaty kwiaty

kaska0404 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 554 razy
Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 10:40   

Basiu wszystkiego najlepszego
dużo zdrowia, szczęścia pomyślności
w miłości i życiu zawodowym
oraz samych radości

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 14:57   

Karolciu.Pati,Kasiu :calus: dziękuję Wam kochane za życzenia.
Kocham Was wiecie? :wub: :wub: :wub: :wub:

Ja to w sumie nie obchodzę imienin (pisałam Wam, że ani o innych nie umiem pamiętać, ani swoich nie obchodziłam) ale tutaj każdy pamięta i imprę muszę robić. A dzisiaj piękne życzenia od Was, kwiaty od męża i malutki bukiecik z laurką od Tobiasza :wub: :wub: :wub: no i popłakało mi się trochę :zeby:
Wpadajcie na ciacho z malinami...

monday24 napisał/a:
to masz jakieś złe lustro Basiu
tia...ale wiesz, babie nigdy nie dogodzisz bo sama nią jesteś więc :whistle:
monday24 napisał/a:

jeny, Basiu, ile Tobie ma piżam? Bo co słyszę to Ty piżamę mu kupujesz?
z 6 :hmmm: i to tak na styk... a nie kupuję bo ostatnio jak były w Lidlu i Wam pisałam to brakło jak poszłam. Kupiłam chyba 2, resztę mi Gosia przysłała i teraz znowu dostanę :arwena: :arwena: może faktycznie zbocznie jakieś :diabel:
monday24 napisał/a:

a za to moje się zepsuło. Coś mi się wydaje, że Alex podczytuje nas
a macie kaloryfery włączone? Może mu za ciepło Karolciu?

Uciekam bo muszę jeszcze kurze ogarnąć i stół naszykować dla gości. Przyznam się Wam, że nie bardzo mam ochotę na gości dzisiaj no ale co zrobić...

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 16:33   

Time napisał/a:
oj z miłą chęcią

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 19:10   

Time napisał/a:
Ja to w sumie nie obchodzę imienin

to znaczy, że zwyczaj imienin nie przyjął się w Katowicach? Czy akurat Ty nie lubisz dostawać prezentów? :diabel:
Time napisał/a:
A dzisiaj piękne życzenia od Was, kwiaty od męża i malutki bukiecik z laurką od Tobiasza

no widzisz jaka "gupia" jesteś, że nie lubisz imienin :diabel:
Time napisał/a:

lecę
Time napisał/a:
ale wiesz, babie nigdy nie dogodzisz

święte słowa...
Time napisał/a:
z 6 :hmmm: i to tak na styk

jeny, to co on z nimi robi? Ale też po zdjęciach widzę, że kolejnym fetyszem są czapki dla Tobcia. Coś mi się wydaje, że Tobcio ma więcej ciuchów od Was dwojga razem wziętych :hahaha:
Time napisał/a:
a macie kaloryfery włączone? Może mu za ciepło Karolciu?

no co Ty. Na noc wyłączamy. Ale na pewno to to, że sucho jest. Albo może ma cukrzycę, nie wiem.
Time napisał/a:
Przyznam się Wam, że nie bardzo mam ochotę na gości dzisiaj no ale co zrobić...

a wspaniała szwagierka tez przybędzie z wielgachnym prezentem od serca? :diabelek:

A ja już znam skład osób na Wigilię. Nie będzie tego dużo, bo moja mamuśka, Misia z Maćkiem no i my. Przynajmniej mało gotowania będzie :thumbsup:
I zastanawiam się nad zakupem klocków Duplo, ale samych klocków, nie tematycznych. Alex ma ich trochę i trochę coś tam buduje. Ale niem, żeby jakoś szalał za nimi. A czy Wasze dzieci z pasją traktują jakiekolwiek klocki? Bo Alexowi najlepiej wychodzi budowanie wieży z klocków drewnianych i rozwalanie jej:)))))

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 22:05   

marynara napisał/a:
Acerola Plus codziennie
też ciekawa pozycja! Poczytałam troszkę.
pati_spam1 napisał/a:
oj z miłą chęcią
no i co? czekam i czekam a Ciebie nie ma? Oj nie ładnie tak, nie ładnie...
monday24 napisał/a:
to znaczy, że zwyczaj imienin nie przyjął się w Katowicach? Czy akurat Ty nie lubisz dostawać prezentów?
chyba się przyjął...ja nie wiem tego :diabel: tzn moi rodzice obchodzą imieniny a ja z rodzeństwem czy znajomymi urodziny. A tu obchodzę jedno i drugie :buahaha:
monday24 napisał/a:
no widzisz jaka "gupia" jesteś, że nie lubisz imienin
teraz już lubię. Dla takiej laurki i czerwonych goździków uwielbiam imieniny :wub:
monday24 napisał/a:
Ale też po zdjęciach widzę, że kolejnym fetyszem są czapki dla Tobcia
:hmmm: eeeee, co Ty Karolciu. Tobi zimową ma jedną. Kupioną 2 tygodnie temu, wcześniej latał w "za małej" z zeszłego roku :hmmm:
monday24 napisał/a:
Coś mi się wydaje, że Tobcio ma więcej ciuchów od Was dwojga razem wziętych
no sporo ma...lubię mu kupować...inna sprawa, że brudzi bardzo. W sumie to ja mam najmniej ciuszków w naszym domu :hmmm:
monday24 napisał/a:
Albo może ma cukrzycę
tfu tfu tfu..weź tak nie mów Karolcia!
Cytat:
a wspaniała szwagierka tez przybędzie z wielgachnym prezentem od serca?
aha :mrgreen: dzisiaj zasłużyłam chyba bo dostałam "kupon" do Apart'u... szwagierka ma imieniny za tydzień.................... :mrgreen:
monday24 napisał/a:
A ja już znam skład osób na Wigilię
super macie skład - mocno dzieciowy czyli będzie duuuużo prezentów, duuuużo radości, duuuuużo śmiechu...czyli to będą piękne święta!!!!
Karolciu co do klocków to Tobi ma klocki i się nimi nie bawi. No może sporadycznie. Bardziej mu się podoba jak mama albo tata układa... teraz dostanie min. Duplo i zobaczymy czy takie go zaciekawią

Ale tu dzisiaj cisza.
Myszko jak paluszki Dawidka? DOstałaś ode mnie wiadomość na gg? Bo nie wiem czy znowu nic się nie dzieje z nim odkąd mam to stare

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 22:53   

Time napisał/a:
Tobi zimową ma jedną. Kupioną 2 tygodnie temu, wcześniej latał w "za małej" z zeszłego roku

bo jakoś jak oglądałam Wasze zdjęcia to na każdej sesji miał inną czapkę, ale może źle patrzyłam
Time napisał/a:
dzisiaj zasłużyłam chyba bo dostałam "kupon" do Apart'u... szwagierka ma imieniny za tydzień........

a co to jest kupon do Apart'u? Jakaś zniżka czy bon za 100zł?
No to teraz musisz jej dać kupon do Kruk'a :buahaha: i będzie kwita :buahaha:
Time napisał/a:
super macie skład - mocno dzieciowy

nie wiem czy super, ale ujdzie. Szkoda, że dorosłych mało, tylko bachory będą latać i drzeć japy. No trudno.
Time napisał/a:
odkąd mam to stare

zauważyłam, że masz stare, bo znowu wiadomości od Ciebie przychodzą w 3 egzemplarzach. A czemu zmieniłaś?
Basiu, impra się udała? Goście dopisali?

A co tu tak pusto? Gdzie jesteście babolki? Ja jutro na 10.00 idę z kumpelą na rowerki. Taki ambitny plan, żeby cały dzień być nakręcona:))))

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Pią 04 Gru, 2009 23:12   

monday24 napisał/a:
A czy Wasze dzieci z pasją traktują jakiekolwiek klocki? Bo Alexowi najlepiej wychodzi budowanie wieży z klocków drewnianych i rozwalanie jej:)))))
mój dopiero teraz zaczyna budować, do tej pory mamuska budowała, ale strasznie sie przy tym denerwuje, że mu nie wychodzi

Time napisał/a:
no i co? czekam i czekam a Ciebie nie ma? Oj nie ładnie tak, nie ładnie...
jak to nie ma pukałam nikt nie otwierał :buahaha:

monday24 napisał/a:
Albo może ma cukrzycę, nie wiem.
Karola prosze nie gadaj głupot, to mój syn to już na bank ma cukrzycę, bo on co noc ma przygotowany kubek z wodą. Dziewczyno jest suche powietrze i sory nawet mi się w nocy chce pić

Time napisał/a:
"kupon" do Apart'u...
qale sfinansować musisz sama :buahaha: przepraszam

monday24 napisał/a:
No to teraz musisz jej dać kupon do Kruk'a :buahaha: i będzie kwita :buahaha:
ja bym sprezentowała saxoo o nominale 2zł :D z karteczką "z najlepszymi życzeniami'

monday24 napisał/a:
Ja jutro na 10.00 idę z kumpelą na rowerki
a my jutro lecimy na rajd barbórki, obiecaliśmy młodemu tylko nie usmiecha mi się płacic za wstęp, moze staniemy gdzieś z boczku i sobie pooglądamy. I tak pewnie nie wytrzymamy dłużej

Odpowiedz do tematu