Kochana Basieńko
Z okazji imienin życzę Ci:
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby zawsze była)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wiecznie)
mój dopiero teraz zaczyna budować, do tej pory mamuska budowała
no właśnie, ja też z nim siedzę na podłodze, albo Al i budujemy. Ale wydaje mi się, że tak małemu dziecku trzeba najpierw pokazać co do czego, jak ludziki chodzą, jak rozmawiają, jak zwierzęta rozmawaija i sie biją itd. A potem on sam będzie to robił. Tylko nie wiem czy zacznie za miesiąc czy za 2 lata.
pati_spam1 napisał/a:
Karola prosze nie gadaj głupot
nie no żartuję, tak jakoś mi się skojarzyło
pati_spam1 napisał/a:
ja bym sprezentowała saxoo o nominale 2zł
nie wiem co to jest, ale podoba mi się nominał:)))))
pati_spam1 napisał/a:
a my jutro lecimy na rajd barbórki
wow, to jak Rajd o złoty tłok:))))) Albert będzie posikany, coś mi się wydaje
co do klocków to Konrad też na początku wieże budował i burzył z entuzjazmem a i mojej siostry dziewczynki tez były specjalistkami w wieżach, Konrad uwielbia duplaki, do tego stopnia, że od jakiegoś miesiąca codziennie!!! siedzi i konstruuje rakiety i samoloty, dzisiaj dał babci Basi na imieniy samolot z klocków
wcześniej ja mu budowałam albo tata
hmm...
my - rodzice budowaliśmy z klocków tory dla autek, garaże, mosty i inne takie cuda, a Konrad bawił sie zabawkami Duplo, czyli wyścigówkami jeżdził po naszych torach...
a w ogóle pierwszy to dostał kombajn i helikopter z serii duplo i traktował je jak każdą inną zabawkę, czyli niespecjalnie
dopiero potem dostał komplet samych klocków
potem ludziki i mini autka
więc chyba najlepiej to kupić i klocki i do nich zabawki i nie liczyć na to że od razu zainteresuje się wszytskim naraz
a teraz pytanie o tomka czy któreś z Waszych maluchów ma tę kolejkę. Pytanmie za 100pkt czy to są kolejki elektryczne, znaczy same jeżdża, wrzuca się baterię i patrzy jak pomyka?
dzień dobry Mary,Myszko bardzo Wam dziękuję za życzenia Karolciu nie pomogę z klockami bo sama się zastanawiam czy Tobi będzie się bawił Duplo bo ma zwykłe klocki i mi każe budować (identycznie jak Pati i Mary pisały). I też się zastanawiam czy lepiej pudło z klockami czy tematyczne Mój siostrzeniec np, od początku nie interesował się zupełnie takimi "ogólnymi" tylko do dzisiaj kolekcjonuje dane modele.
Co do BONU i KUPONU to to samo wczoraj byłam zmęczona i brakło mi słowa.
Pati z kolejką nie pomogę - nie mam zielonego pojęcia niestety. A tym sodexo to masz dobry pomysł
No nic, czas się pozbierać powoli na jakiś spacer. Miłego dnia babolki.
Aha, Karolciu pytałaś o gg. Laptop nie widzi wbudowanej kamerki, mąż przeisntalował system i automatycznie stare gg się pojawiło. A że oddajemy kompa do serwisu to nie chce mi się już tu nic robić.
a teraz pytanie o tomka czy któreś z Waszych maluchów ma tę kolejkę. Pytanmie za 100pkt czy to są kolejki elektryczne, znaczy same jeżdża, wrzuca się baterię i patrzy jak pomyka?
taksie złożyło ze Konrad ma dwa rodzaje tomków, z torami drewnianymi lub plastikowymi - zadne nie sa elektryczne, ale wiem ze mozna takie tez znaleźć, to zależy jakie się wybierze, bo różne firmy produkują Tomkowe kolejki, ja znam dwie
http://www.kidstown.pl/ca...bawa-i-edukacja
tu są fajne gry i zabawy. Już nie mówię o innych rzeczach... może jeszcze nie dla naszych dzieci, ale może akurat Wam się przyda
no to wróciliśmy z rajdu barbórki i zamiast posikanego Alberta były wystraszony bo samochody hałasowały. No i zamiast zrobić dziecku radochę to straciliśmy 60zł za wstep a bylismy raptem 20 min No ale jak miał się bac to szkoda młodego
Dzisiaj znów zapowiada się super lekkostrawna kolacyjka: cebulka duszona z mięskiem i do tego piwko
ależ bym wypiła.. Pati nie rób smaka...
Faktycznie szkoda tych 60zł ale...próbowaliście i chcieliście dobrze. Może za rok A Albert kiedyś zwróci tą kasę hahahahahaha
Wiecie co, czekam jak głupek na jutro... Tobi dzisiaj widział mikołaja i aniołki...to był przebrany doręczyciel pizzy i szedł chodnikiem...powiedziałam małemu, że niesie w torbie prezent już dla dziecka jakiegoś Tobi widząc kogoś o kim słyszy od dawna i widząc anioły z wielkimi skrzydłami stał jak wryty Jutro z teściami chcemy zrobić akcję z mikołajem i prezentem. Jestem ciekawa reakcji
A podobno mikołaj ma dzieci uszczęśliwiać a nie rodziców
[ Dodano: Nie 06 Gru, 2009 09:19 ]
No i dalej cisza Miłej niedzieli Babolki moje i udanego Mikołaja. My się pakujemy i zaraz po śniadaniu pędzimy do teściów
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum