Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Arwenka
Pią 05 Lut, 2010 19:28
*****X&Xi 2007 oraz nasze Dobre Dusze....pitu pitu*****
Autor Wiadomość
monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Pomogła: 289 razy
Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 11:26   

Basiu i jak rano Tobi? Posikał się jak zobaczył prezenty? Czy u Was nie ma takiego zwyczaju?
No właśnie, jak się u Was dziewczynki to robi? Jak Mikołaj zostawia prezenty? Bo moje chłopaki musiały wczoraj wyszorować buty, żeby Mikołaj mógł w nocy zostawić tam słodycze i drobiazgi. Alexowi zostawił puzzle, a Alowi klaser na monety. Obaj posikani. Al nie chciał spać, bo chciał sprawdzic czy to aby nie rodzice zostawiają te prezenty, ale biedak zasnął:))))

[ Dodano: Nie 06 Gru, 2009 19:17 ]
Dziewczynki, gdzie Wyyyyyyyyy?
My juz wróciliśmy od babci z siatą słodyczy. Też się załapałam :blush: i nażarłam :blush:

http://www.pajacyk.pl

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 22:29   

monday24 napisał/a:
No właśnie, jak się u Was dziewczynki to robi?
a my postawiliśmy młodemu prezent na komodzie jak tylko zasnął wieczorem i rano obudził mnie odgłos rozpakowywania prezentu, ba zapomniał nawet że co rano budzi mnie tekstem "mamo jestem głodny, jestem bardzo głodny, nic nie jadłem" Ba ten tekst czasem słyszę też o 4 w nocy jak młody się przebudzi, chyba skumał że nim można mnie z łózka podnieść :mysli:

Do Alberta "przyjechały" juz wszystkie maskotki był zachwycony do tego stempelki okazały się strzałem w 10.

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Pomogła: 561 razy
Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 23:32   

monday24 napisał/a:
Basiu i jak rano Tobi? Posikał się jak zobaczył prezenty?
rano spokojnie - dostał od nas puzzle zwykłe drewniane więc zadowolony ale bez euforii. Ale u teściów jak odpakował auto do jeżdżenia to się posikał z radości :diabel: mamusia też...bo w końcu sprzedam pchacza/jeździk czy zwał to jak zwał bo jeździ na tym od rana do nocy i porysował całą podłogę w domu twardymi kołami :thumbsdown:
monday24 napisał/a:
Czy u Was nie ma takiego zwyczaju?
Ale jakiego Karolciu?
monday24 napisał/a:
Bo moje chłopaki musiały wczoraj wyszorować buty
:hahaha:
monday24 napisał/a:
ale biedak zasnął:))))
hahahaha jak ja pamietam taką akcję u siebie...ale to "Zając wielkanocny" był...siedziałam do 4 nad ranem...a wściekli rodzice razem ze mną :buahaha:
monday24 napisał/a:
Też się załapałam :blush: i nażarłam :blush:
mniam...pomarzyć sobie można...
pati_spam1 napisał/a:
, ba zapomniał nawet że co rano budzi mnie tekstem "mamo jestem głodny, jestem bardzo głodny, nic nie jadłem"
ale spryciarz...i głodomór :yikes:
pati_spam1 napisał/a:
Do Alberta "przyjechały"
:wub: radość dzieciaka bezcenna prawda? hahahaha
Kasiu a gdzie Wy jesteście?
Anielinko a Ty? Co u Was? Jak testy Ci idą?
Gosia wiem, że zmęczona biedna.

A ja jutro lecę w gości do kumpeli i jej malutkiej córeczki, popołudniu imieninowi goście wpadną. Ostatnie prezenty jeszcze kupujemy żeby zdążyć ze wszystkim do 18 grudnia bo 20 planujemy wyruszyć do moich rodziców :hura: :hura: :hura: jak gwizdek się cieszę (Karolciu zapożyczyłam sobie :diabel: )

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 08:37   

Time napisał/a:
ale to "Zając wielkanocny" był...siedziałam do 4 nad ranem...a wściekli rodzice razem ze mną :buahaha:
a teraz się dziwisz że Tobi w nocy wstaje :buahaha:

Time napisał/a:
ale spryciarz...i głodomór :yikes:
raczej to pierwsze, bo czasem jest tak że zrobię śniadanie kujnie ze 2 gryzy i mówi juz nie mogę :crazy:

Time napisał/a:
radość dzieciaka bezcenna prawda? hahahaha
wiecie co ale on się strasznie dziwnie cieszył, bo z jednej strony radość,a z drugiej zawstydzenie tak jakby nie dowierzał

A ja dziś normalnie masakra, młody przyszedł w nocy do nas spać, ale jak już po raz 5 dostałam z nogi w głowę tak się wściekłam i odnioslam z powrotem do łóżeczka, to było po 2 A o 6:30 młody wstał już "wyspany" z takim humorem ze szok :yikes: Nie powiem żebym się wyspała, ale może jakoś uda mi się dotrwać do 11 i wtedy go położę spać i chyba sama też

A jeszcze wczoraj dostał kolejkę i cholera mnie bierze, bo ją trzeba co chwilę poprawiać na torach a młody sam nie potrafi, bo to i dla dorosłego niezłe wyzwanie :crazy: Zaje..... lubię takie zabawki co to nie można dziecka samego zostawić, ale najgorsze jest to że miał już taką samą w tamtym roku i po kilku dniach zabawy rozwaliły się wszystkie wagoniki, ale to niestety nie nauczyło darczyńców i na mikołaja dostał drugi zestaw tylko większy :yikes: :crazy:

Time 
NieŹle siĘ RozGadałA
Dwa Misie mam!

Pomogła: 561 razy
Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 08:43   

pati_spam1 napisał/a:
ale to niestety nie nauczyło darczyńców i na mikołaja dostał drugi zestaw tylko większy :yikes: :crazy:
Pati przepraszam ale :buahaha: :diabel:

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 09:13   

Time napisał/a:
Pati przepraszam ale :buahaha: :diabel:
spoko p o c ieszam się że kilka dni i się rozwali :D bo już wczoraj jeden z zaczepów odpadł i darczyńcy byli bardzo zdziwieni że już Albert urwał (a trzeba powiedzieć że Albert nie niszczy jakoś strasznie zabawek)

Ja juz po kawce i powiem że nie pomogła na wiele, bo chodzę i ziewam

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Zaproszone osoby: 4
Pomogła: 363 razy
Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 10:16   

pati_spam1 napisał/a:
młody przyszedł w nocy do nas spać, ale jak już po raz 5 dostałam z nogi w głowę tak się wściekłam i odnioslam z powrotem do łóżeczka, to było po 2 A o 6:30 młody wstał już "wyspany" z takim humorem ze szok
witam w klubie :mdleje: nawet nie wiecie jak bardzo ja zaluje ze kupilam Di to mamucie lozko, za ktodkie jest dla mnie i sie na nim nie wysypiam :crazy: bo jak po raz setny odniose Di do jego lozka a on po raz 101 wraca do nas , to ja go zostawiam z Janem a sama ide do jego lozka. konczy to nocne szwedanie ale wyspac sie tez nie moge. no i jeszcze Jamilek sie zneca nade mna, bo w nocy je co 2 godziny

Di paznokietek podchodzi ropa, wiec mu okladam mascia ichtiolowa i lykiem z czarnego bzu na zmiane. no i ze mu ta rope sciaga to marudzi ze go boli, az nie chce mi sie myslec jak by bolalo zeby ta ropa sie zbierala i nie miala ujscia

u nas Mikolaja nie bylo, dzien wczesniej Di dostal kolejne 2 Carsy (Pati ty pisalas ze Albert nie ma tej Saly, czy jak jej tam? pojawila sie teraz w sprzedaży i jeszcze ten producent paliwka , jak potrzebujesz to daj znac) Za to mamusia sama sobie uznala cos za prezent, bo Di zaczal mowic TU CHCE i TAM CHCE :mrgreen:

A ty Karolinko to chyba :bicz: chcesz! jak mozna sie tak nad matka karmiaca znacac i pisac o obzeraniu sie zlodyczami? :hahaha:

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 11:10   

myszkotka napisał/a:
Di paznokietek podchodzi ropa
oj to nie ładnie

myszkotka napisał/a:
(Pati ty pisalas ze Albert nie ma tej Saly, czy jak jej tam?
sally to on ma nie ma loli :) ale na razie i tak nie kupię może po nowym roku - za dużo wydatków :(

monday24 
NieŹle siĘ RozGadałA
MOTOR

Pomogła: 289 razy
Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 12:24   

Pati, założysz wątek?

[ Dodano: Pon 07 Gru, 2009 14:05 ]
pati_spam1 napisał/a:
do tego stempelki okazały się strzałem w 10.

a jakie to stempelki? Możesz pokazać?
Time napisał/a:
auto do jeżdżenia to się posikał z radośc

a co to za auto? Jakieś na pedały czy akumulator? Poka? Jednak dla takich szczęśliwych chwil dziecka warto żyć :wub: :wub: :wub:
Cytat:
Ale jakiego Karolciu?

no, że dzień wcześniej się buty czyści, żeby Mikołaj zostawił w nich prezent]
Time napisał/a:
siedziałam do 4 nad ranem...a wściekli rodzice razem ze mną :buahaha:

niezła byłaś / jesteś buaha buaha buaha buaha
Time napisał/a:
mniam...pomarzyć sobie można...

a Ty bezsłodyczowa jesteś Basiu?
pati_spam1 napisał/a:
ale może jakoś uda mi się dotrwać do 11 i wtedy go położę spać i chyba sama też

i co Pati, pospałaś z Alem czy nie koniecznie?
pati_spam1 napisał/a:
ale to niestety nie nauczyło darczyńców i na mikołaja dostał drugi zestaw tylko większy

a to ci darczyńcy co to mega wielkiego misia kupili?
myszkotka napisał/a:
no i jeszcze Jamilek sie zneca nade mna, bo w nocy je co 2 godziny

Gosiu, głowa do góry, zawsze może być gorzej. Masz zdrowe dzieci i to najważniejsze. Popłaczą trochę i za kilka miesięcy już będzie luzik. A sama wiesz, że czas szybko płynie
myszkotka napisał/a:
Di paznokietek podchodzi ropa

podmuchaj mu paluszek od cioci pociesza
myszkotka napisał/a:
jak mozna sie tak nad matka karmiaca znacac i pisac o obzeraniu sie zlodyczami? :hahaha:

jeny, Ty to się w ogóle na żartach nie znasz. Przecież ja nie jem słodyczy tylko samą marchew i jabłka :diabelek:

http://www.pajacyk.pl

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Wysłany: Pon 07 Gru, 2009 16:50   

monday24 napisał/a:
Pati, założysz wątek?
mnie nie trzeba dwa razy prosić :D

Zapraszam na plotki już na nowym wątku

http://www.babskieforum.p...3462.htm#417242

Odpowiedz do tematu