Jak w temacie - np. na muffinki z płątkami czekoladowymi lub bakaliami. Próbowałam je zrobić z pierwszego lepszego przepisu, jaki znalazłam w necie, ale nie wyszło z tego nic ciekawego. Pomożecie?
_________________ When I dream I dream of your lips
When I dream I dream of your kiss
When I dream I dream of your fists
Your fists... Your fists
Tylko jedno jajko? Ok, zdaję się na doświadczenie
W najbliższym czasie wypróbuję przepis i pewnie dam znać o wynikach (chyba, że będzie więcej powodów do wstydu niż do zadowolenia...)
Dziękuję!
Your fists... Your fists
(chyba, że będzie więcej powodów do wstydu niż do zadowolenia...)
ja robiłam je wielokrotnie i bez problemu wychodzą i pieknie wyrastają.
Zapomniałam chyba napisać, że mokre składniki trzeba ze soba wymieszać przed połaczeniem z suchymi
ja robiłam je wielokrotnie i bez problemu wychodzą i pieknie wyrastają.
Zapomniałam chyba napisać, że mokre składniki trzeba ze soba wymieszać przed połaczeniem z suchymi
Tak tak, myślę, że wpadłabym na to, żeby mokre połączyć, chociaż tego nie można być pewnym w moim przypadku, dzięki jeszcze raz, będę próbować
PS. To jest przepis na 6? Bo jakoś tak próbuję sobie wyobrazić objętość tej masy i nie jestem przekonana? Ale skoro 2 łyżeczki proszku, to może jest na 12 i one sobie ładnie wyrosną?
Upierdliwa jestem
Your fists... Your fists
Udało się!
Wyrosły jak trzeba i były pysznościowe! Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia, bo zniknęły prawie w momencie ;)
Jeszcze raz dziękuję za pomoc!
Your fists... Your fists
Marcia, ze mnie tez średnia kucharka a mffiny udały się za pierwszym (i kazdym kolejnym) razem Trzeba jedynie opamietać, że po zmieszaniu składników mokrych i suchych nie trzeba ich wyrabiać na idealnie gładką masę, bo wtedy słabiej rosną ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum