hej
złożyłam wniosek....
pytałam o regulamin płacy... i jest u nas ale nie ma tam zapisu o tym że te składniki nie wchodzą w skład podstawy...
teraz czekam....na szczęście mi wszystko wypłacała zakład pracy wiec wniosek w zakładzie pracy i z głowy... nie muszę się turlać po zusie...
hej
złożyłam wniosek....
pytałam o regulamin płacy... i jest u nas ale nie ma tam zapisu o tym że te składniki nie wchodzą w skład podstawy...
teraz czekam....na szczęście mi wszystko wypłacała zakład pracy wiec wniosek w zakładzie pracy i z głowy... nie muszę się turlać po zusie...
Pomógł: 29 razy Wiek: 36 Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 16776957 Skąd: UE
Wysłany: Pią 13 Lut, 2009 12:10
Ines_ka, z polskiego na nasze:
wypłata składa sie z podstawy (A) i dodatków: premie itp (B)
Zasiłek chorobowy jest wypłacany z A. Trybunał orzekł, że powinien być wypłacany z A i B.
W twoim przypadku firma twierdzi, że wypłacała z A i B. Można to stwierdzić tylko jeśli obejrzysz listę płac lub na "pasku". Jeśli zasiłek chorobowy był naliczany z A i B to niestety nie otrzymasz wyrównania a tak to wygląda z pisma.
W twoim przypadku firma twierdzi, że wypłacała z A i B. Można to stwierdzić tylko jeśli obejrzysz listę płac lub na "pasku". Jeśli zasiłek chorobowy był naliczany z A i B to niestety nie otrzymasz wyrównania a tak to wygląda z pisma.
nie dostawałam ani paska ani listy płac, czy mam sie do nich zwrócić (umowa o pracę juz jest rozwiazana)
dziś dostałam zwrot...
pomijając fakt że moooocno przekrooczyli termin to jestem zadowolona że nie zrezygnowałam ze składania wniosku bo dostałam 2400 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum