nie wiem jak inne bliźniacze ale wydaje mi sie że ciężko trafić na przekładaną rączke
każda bliźniacza emmaljunga ma przekładana rączkę:-)
Ewcia napisał/a:
Masz rację, wózki najlepiej samemu zobaczyć i coś wybrać
ja i tak jestem zdania że wózek po zimie się zmienia, każda z nas to robiła i nie ma co szaleć z wydatkami na wózek, bo potem i tak spacerówkę się kupuje
Wiecie czytałam ostatnio w Gazecie o rodzicach trojaczków i oni mają wózek tak szeroki że szok
A waży sam 40 kg ja bym go już nie wniosła
A gdzie jeszcze 3 dzieci w nim
jakoś mam i nie narzekam , jeszcze mi się nie przebiły
Pewnie po jakichś europejskich drogach i chodnikach jeździsz
A tak serio, to chyba nie ma większej różnicy. Generalnie sprzedawcy w sklepach reklamują to, co akurat mają. Jak mają z piankowymi, to będą psy wieszać na pompowanych i odwrotnie.
rutka1234, zaleta piankowych jest taka że sie nie przebije ich
A bierznik i na piankowych i na pompowanych ściera się prawie tak samo
Ja mam w ABC pompowane i już 2 razy łatałam dętki w końcu kupiłam nowe
A w Grako mam Pełne Piankowe
Najgorsze sa plastikowe
Rozwalają się bardzo szybciuteńko latają na prawo i pewo
Moja kumpela ma takie wwózku i nerwicy dostaje
Ja miałam i w poprzednim wózku i w tym koła pompowane. I jeżdżę wózkiem baardzo dużo. Często po ok. 10-12 km dziennie, po leśnych drogach, chodnikach w mieście itp. I przebiłam oponę tylko raz na własnym podwórku
W końcu zdecydowałam się na kupko Keesa - jak na razie jestem bardzo zadowolona: leciutki, skrętny, łatwo nim manewrować i zmieści się w większość drzwi. Jedyna niedogodność to nieprzekładana rączka i utrudniony dostęp do koszy, gdy założone są nosidełka, ale ogólnie trafiony zakup
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 438 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 3324 Skąd: My Road
Wysłany: Pią 12 Wrz, 2008 12:38
mi tez jeszcze nigdy sie nie przebiły koła-ani w implaście który miałam przez pierwsze 8 miesiecy ani w abc który mam do dzis
i robie też spore trasy po moim wiejsckim miasteczku,po lesie i innych nietypowych drogach
po piasku to podobno tylko pompowane,najłatwiej sie prowadzi
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum