Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Pią 27 Mar, 2009 15:56
M&M słodkie, ale chyba bardziej robieniem zdjęcia niż tortem przejęci, bo oboje prosto w obiektyw się patrzą dawaj foty, dawaj. Ja też muszę cos nowego wrzucić, tylko nie wiem gdzie kabelek, a z kompa wszystko mi szlag trafił, bo dysk padł
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 17:51
uska, fajne masz motto w profilu koncówka najlepsza
Cytat:
aby mi sie jedno z drugim nie popierdoliło"
kiedyś miałaś coś o miłości zaklętej w obrączce, dobrze pamiętam?
pusto tu, wiosna wreszcie i pewnie po pracy na spacery wybyłyście, moi chłopcy dziś 2 razy spacerek zaliczyli: z teściową i potem ze mną. Jak ja kocham wiosnę
Pomogła: 86 razy Wiek: 38 Dołączyła: 11 Paź 2007 Posty: 1030 Skąd: Jelenia Gora
Wysłany: Wto 31 Mar, 2009 18:39
regina napisał/a:
moi chłopcy dziś 2 razy spacerek zaliczyli
u nas maciu lekko przeziebiony i wczoraj i dzis nie wychodzilismy ale jutro mam nadzieje juz pojdziemy.
regina napisał/a:
z teściową i potem ze mną
zobaczymy moze moja mama sie skusi na spacer z maluchami. Ja dwoch spacerkow nie dam rady.
Szczegolnie tego szykowania maluchow. Na dodatek jeszcze moja sasiadka ktora mi pomaga zniesc maluchy jedzie na 3 tygodnie do corki
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum