Pomogła: 86 razy Wiek: 37 Dołączyła: 11 Paź 2007 Posty: 1030 Skąd: Jelenia Gora
Wysłany: Pon 06 Kwi, 2009 19:50
regina napisał/a:
Martuś
Renatko dziekuje Ci bardzo ale niestety nie jest tak rozowo. Po zaprzestaniu sciagania apetyt pozostal wiec teraz kilka kilogramow przydaloby sie zrzucic.
regina napisał/a:
a Martynka nie ma narzeczonego?
no wlasnie wszystkie moje kolezanki maja coreczki ale Michala pracownik ma synka z czerwca wiec moglby sie nadawac.
[ Dodano: Sob 11 Kwi, 2009 08:09 ] Wesołych Świat Wielkanocnych ,
pokoju ducha , wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania pieękna tego Swiata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje Możliwości.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Sro 24 Cze, 2009 20:31
nie było mnie trochę na forum, myślałam, że nie dam rady wątku nadrobić a tu zero nowych wpisów, oj chyba wszystkie zajęte strasznie jesteśmy
no to pochwalę się, jestem już po obronie i mam wakacje tylko nie jest za różowo, bo pracy szukam, a na razie jeszcze nic konkretnego nie mam, ale może się uda, trzymajcie kciuki
no i najważniejsze, od 14 maja chodzi Cyprian, a od 14 czerwca Tomek
wkrótce mamy pulmonologa, ostatnio na stałe zleciła im singulair i zyrtec, mam nadzieję, że jednak nie będą musieli tego brać zawsze, zwłaszcza singulairu, bo czytałam, że powoduje u dzieci nadpobudliwość itp.
Buziam was i kochane twinsy, no i nie twinsy też
Wow, Regina, Rutka, miło Was słyszeć.\
Gratuluję obrony pracy i wakacji. Miło jest pomyśleć, ze wreszcie sie nie musi uczyć.
Regina, powodzenia w szukaniu pracy. Nie jest to chyba proste w tych czasach. Jaki kierunek skończyłaś?
Moje twinsy też już biegają. Karolcia od 30 kwietnia, Ola od 2 czerwca. Nic innego teraz ich nie interesuje poza chodzeniem.
Rutka, czy to w ogóle możliwe, zeby napisać pracę mgr z trójką dzieci???
Ja bym nie dała rady...
Oki, wpadalm na chwilę, jeszcze musze odwiedzić wątek sezonowy;) Jutro jedziemy na wakacje do Rowów (nad morze), już żałuję, ze nie zdecydowaliśmy sie na jakiś ciepły kraj... pogoda do bani... Pozdrowionka
ale super U nas sukces, bo Gabrysiek sam stoi, a Weronika dzielnie idzie w ślady brata
Ewcia napisał/a:
Rutka, czy to w ogóle możliwe, zeby napisać pracę mgr z trójką dzieci???
Ja bym nie dała rady...
właśnie problem w tym, ze ja też nie daję
Ewcia napisał/a:
Jutro jedziemy na wakacje do Rowów (nad morze)
ale fajnie, dziewczynki będą pewnie pod wrażeniem. Trzymam kciuki za ładną pogodę marta_gg, jakie piękne zdjęcie w podpisie, i Twinsy jakie śliczne A jakie duże Ale ten czas pędzi U nas niedługo Roczek i powoli nastawiamy się psychicznie na imprezę urodzinową
Pomogła: 86 razy Wiek: 37 Dołączyła: 11 Paź 2007 Posty: 1030 Skąd: Jelenia Gora
Wysłany: Pią 26 Cze, 2009 09:08
u nas Tysia juz sama chodzi gdzies od konca maja a Maciu jak to chlop (leniwy ) dopiero zaczyna sie sam puszczac i powiedzmy pol pokoju duzego przejdzie. Mysle ze jeszcze z tydzien i tez bedzie smigal.
rutka1234 napisał/a:
marta_gg, jakie piękne zdjęcie w podpisie, i Twinsy jakie śliczne A jakie duże
no ja tez na Wasze podpisy patrze i oczom nie wierze
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Wto 07 Lip, 2009 20:54
dzięki za gratulacje dziewczyny, chwilami wątpiłam, że mi się uda obronić w czerwcu, ale miałam zamiar iść od września do pracy do szkoły, chyba nici z tego, bo nigdzie nic nie wyszło
Rutka, domyślam się jak Ci ciężko siąść do pisania, ja pisałam po nocach, ale kiepsko mi szło. Oddałam babci na tydzień chłopców pod opiekę i wtedy napisałam 2 rozdziały pracy, a kolejny tydzień bez dzieci przeznaczyłam na naukę do egzaminów i obrony.
rutka1234 napisał/a:
A co wtedy z chłopcami, do żłobka
problem sam się rozwiązał, na razie nie ma na mnie zapotrzebowania, a byłam prawie we wszystkich szkołach w Kielcach ale jak coś to teściowa by się zajęła chłopcami
Ewcia napisał/a:
Jaki kierunek skończyłaś?
teraz fil. angielską - licencjat, a wcześniej geografię - mgr
Ewcia napisał/a:
Moje twinsy też już biegają. Karolcia od 30 kwietnia, Ola od 2 czerwca
gratulacje Ewcia, udanych wakacji!!! No i zaległe dla dziewczynek nie miałam czasu na forum więc przegapiłam kilka urodzinek
rutka1234 napisał/a:
U nas sukces, bo Gabrysiek sam stoi, a Weronika dzielnie idzie w ślady brata
brawo
A podpisy, tzn. dzieciaczki na nich to same misski i mistery
marta_gg napisał/a:
u nas Tysia juz sama chodzi gdzies od konca maja a Maciu jak to chlop (leniwy ) dopiero zaczyna sie sam puszczac i powiedzmy pol pokoju duzego przejdzie
gratki dla Tyśki i dla Macia też, wiem jak to z tymi facecikami jest, u mnie Tomcio ma cięższy tyłeczek i leniwy jest, to później zaczął chodzić. Ale się rozkręca, choć nadal dużo na czworakach "biega"
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum