Pomogła: 299 razy Wiek: 30 Dołączyła: 02 Lis 2007 Posty: 1631 Skąd: Berlin
Wysłany: Wto 29 Wrz, 2009 13:19
uska,
Chlopcy w podpisie sliczni i to prawda ze najcudowniejsze chwile sa jak sie widzi gdy maluchy sie przytulaja lub caluja wtedy naprawde sie wie co znaczy " podwojne szczecie", takie momenty wynagradzaja wszytskie stresy i zmartwienia jakie mamy z naszymi kochanymi twinsami
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 982 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 11:54
ale tu ciszza... ja nadal nie pracuję, ale znowu studiuję, ale teraz to już zaocznie
Ewa, ale moje synowe już duże i śliczne
Noemi śliczny podpis
co do bliźniaczych całusów, moi jak się biją lub broją to potem zawsze się przepraszają czyli jest buziak i głaskanie a jak mają karę od razu chcą mnie całować, byle już był koniec kary, spryciarze
mówią nie za dużo, jak Wasze dzieciaki, kiedy się rozgadały, moje tylko część wyrazu powiedzą po 2 lub 3 sylaby. Jedynie całe wyrazy, które mówią to mama, tata, dziadzia, baba, dźi tzn drzwi, dryń (na wszystko co dzwoni: klucze, kolczyki). No i b(r)um na auto i odkurzacz
buziaki dla Was
o matko, podziwiam, mnie już by się nie chciało
Z nowości u nas: od września jestem na stażu, mam na rok. Typowa praca biurowa.
Do Twinsów przychodzi teściowa, Anielkę zaprowadzamy do mojej ciotki.
[ Dodano: Sro 04 Lis, 2009 17:59 ]
Wercia ma 12 ząbków, a Gabrysiek 7.
I co najważniejsze: Gabrysiek ma już za sobą pierwsze samodzielne kroczki
Pomogła: 299 razy Wiek: 30 Dołączyła: 02 Lis 2007 Posty: 1631 Skąd: Berlin
Wysłany: Sro 04 Lis, 2009 19:34
regina napisał/a:
ale tu ciszza...
no wlasnie...czasem zagladam na twinsowy wateczek a tu tak cicho i pusto, a szkoda
regina napisał/a:
Noemi śliczny podpis
dziekuje
rutka1234 napisał/a:
mnie już by się nie chciało
mnie tez nie
regina napisał/a:
jak Wasze dzieciaki, kiedy się rozgadały
Moje maluchy gadaja coraz wiecej, wybieraja sobie co latwiejsze slowa z niemieckiego i polskiego : i tak np. buła ( czyli bułka),pici (czyli soczek) jest po polsku, ale piłka czy bramka juz po niemiecku- Ball, Tor.
Z innych slow to: titi ( czyli kotek hello kity), standardowe mama, tata, baba,papa, Aua( Laura),mniam-mniam, Fi( Phillip),Popo ( Piotr), Aga, Tante (ciocia) przy robieniu zdjecia mowia "cziz"( cheese), chowaja sie za firanke i strasza swoim buuu... No i pokazuja jak robi krowka, kotek, myszka, swinka no i pies.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 982 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 21:43
Noemi, to całkiem nieźle Ci się maluchy rozgadały mam pytanko uczycie ich od razu 2 języków? Oboje mówicie po polsku i niemiecku, czy każde tylko w jednym języku? Myślałam, czy nie przerzucić się na angielski mówiąc do chłopców, ale nie wiem, czy wyszłoby im to na dobre
rutka1234 napisał/a:
I co najważniejsze: Gabrysiek ma już za sobą pierwsze samodzielne kroczki
gratki serdeczne!!!
Noemi napisał/a:
rutka1234 napisał/a:
mnie już by się nie chciało
mnie tez nie
a kto powiedział, że mi się chce ???
po prostu muszę zrobić tego drugiego mgr, by znaleźć pracę w zawodzie, a nie iść na kasę do marketu za 800 zł i beż żadnych perspektyw ... posrane życie tu w Pl
rutka1234 napisał/a:
od września jestem na stażu, mam na rok. Typowa praca biurowa
a finansowo opłaca Ci się? I są szanse, że zostaniesz tam na stałe? Jeśli praca fajna to życzę Ci tego
weszłam tu z ciekawości moje kochane twinsowe mamusie
i jak zwykle jestem pod wrażeniem was i tego jak sobie radzicie
a juz najbardziej tego że się kształcicie regina, padam z podziwu
i gratuluje
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
a finansowo opłaca Ci się? I są szanse, że zostaniesz tam na stałe?
dostaję 680zł, przy normalnym czasie pracy, czyli 8 godzin dziennie, 5 dni w tygodniu.
Ale musiałam iść na staż, bo brakowało nam pieniążków, nie wyrobilibyśmy już finansowo, zwłaszcza, że przez jakiś czas mój Mąż nie pracował, bo go zwolnili.
A czy jest szansa na zatrudnienie tam? Cóż, szansa zawsze jest, ale raczej graniczyłoby to z cudem... Chociaż będę próbowała rozmawiać na ten temat ze starostą - w końcu cuda czasem się zdarzają...
Noemi, ale Twoje Maluchy już dużo mówią - w szoku jestem
Moje to tylko: mama, tata, daj, mam, a resztę po swojemu.
Pomogła: 86 razy Wiek: 36 Dołączyła: 11 Paź 2007 Posty: 1382 Skąd: Jelenia Gora
Wysłany: Czw 12 Lis, 2009 14:45
no to i ja się przywitam
faktycznie szkoda ze tak slabo rozwija sie ten nasz wąteczek Noemi, rutka1234, świetne te wasze maluszki i faktycznie Noemi sporo mówią.
U nas Tysia tez sporo mówi ale raczej po arabsku, Maciu za to dużo powie choć oczywiście po swojemu, ale na siostre kabluje bezblednie
Wysłany: Czw 19 Lis, 2009 21:24
Noemi napisał/a:
sprobowac nie zaszkodzi, krzywdy im tym na pewno nie zrobisz
no jak pamiętam to się na angielski przestawiam, ale chyba oni czają już, że coś nie tak bo wtedy patrzą na mnie jak na ufo Lena32, no co Ty, ja to pikuś, mam tylko dwoje, Rutka czy Angel mają weselej
marta_gg napisał/a:
faktycznie szkoda ze tak slabo rozwija sie ten nasz wąteczek
to do roboty kobietki i choć raz w tygodniu się zameldować, bo jak nie to rutka1234, to kciuki by się udało zostać, no i pensja wtedy większa będzie, a nie tylko tyle co na stażu. Ja spróbuję cv poroznosić jeszcze, bo ponoć na emerytury i urlopy zdrowotne nauczyciele z początkiem roku kalendarzowego odchodzą
Noemi, piękne fota w podpisie
marta_gg napisał/a:
na siostre kabluje bezblednie
hahaha
[ Dodano: Wto 22 Gru, 2009 00:09 ]
Kochane Kobietki, życzę Wam radosnych, pełnych magii i spokoju ducha Świąt Bożego Narodzenia. Aby ten czas był niezapomniany dla Was i Waszych rodzin
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum