Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 438 razy Wiek: 27 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 3324 Skąd: My Road
Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 10:58
regina napisał/a:
uska napisał/a:
i w szpitalu leżeliśmy z Fabianem od pt do środy
nie wiedziałam, a co mu było? już ok? Zdrówka życzę!!!
powracające zapalenie ucha
podejrzenie pneumokoków
po 5 dniach płaczu oznajmili że to tylko paciorkowiec
regina napisał/a:
Noemi napisał/a:
Dodano: Sob 01 Lis, 2008 21:56 ]
Dziewczyny czym usunac plamy z marchewki z ubranek???
jak zapierzesz od razu to są szanse na dopranie, jak nie to potem już nic nie pomoże...
to Was pociesze że marchewka pięknie schodzi na słońcu
normalnie mokre suszyć na słoneczku to zejdzie
wypróbowane niejednokrotnie przeze mnie
tylko mi czas karmienia marchewą wypadł laytem to było to łatwiejsze
A ja nawet nie zamierzam sprzątać. wyjeżdżamy, wiec nikt nie zobaczy tego syfu...
na naszym wątku jakoś cicho, toteż i ja uciekłam.
do nas jutro niania do nas przychodzi na próbę. zobaczymy, czy nie ucieknie. trzymajcie kciuki. poza tym z nowości, to mamy już 2 ząbki u Oli i chyba będą wychodzić kolejne, bo nic nie je i marudzi.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 20:49
Ewcia, gratki dla Oli za ząbki
ja też jeszcze nie sprzątam, ale prezenty mam już prawie wszystkie zakupione
Cyprek już sam siada, Tomek zaczął wreszcie raczkować i pełzać na całego, musieliśmy bramkę na schody zamontować bo chłopcy do przedpokoju już wychodzą sami.
Ja mam masę nauki, mało czasu, ale muszę przetrwać jakoś ten ostatni rok studiów. A potem do pracy od września, bo kasa potrzebna... dobrze, że babcia chce z chłopcami siedzieć, bo miałabym problem...
Zmykam, pa!
no to niania nam uciekła. przestraszyła się moich małych terrorystek na szczęscie mam drugą kandydatkę.
Regina, superancka fotka w podpisie Moi zięciowie wyszli na nim oszałamiająco Ja już też się zastanawiam,jakie zabezpieczenia powinniśmy zamontować jak zaczną sie przemieszczać na długie dystanse. na krótkie, czyli w obrębie koca już pełzają, więc pewnie kwestia kilku tygodni. no ale wtedy już będę w pracy i to niania będzie miała problem...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum