rutka1234, no ja własnie też się zastanawiam
ale ja mam receptę na Azalię.To podobno odpowiednik Cerazzete jakiś nowy i tańszy
a co jeśli przestanie sie karmić>Trzeba odstawić i inne tabsy brać?
rutka1234, no ja własnie też się zastanawiam
ale ja mam receptę na Azalię.To podobno odpowiednik Cerazzete jakiś nowy i tańszy
a co jeśli przestanie sie karmić>Trzeba odstawić i inne tabsy brać?
ja dostalam je od gina, a w sumie juz prawie nie karmilam. Zapytalam czy to nie szkodzi jak bede brac i nie karmic, powiedzil ze nie, plus tych tabletek jest taki ze nie ma po nich okresu(a ja mialam tragiczne przed ciaza), tak ze biore je nadal, choc juz dawno nie karmie. Minus to reguralnosc w przyjmowaniu(mi juz kilka razy zapomnialo sie zazyc), niereguralne plamienia oraz cena(kosztuja prawie 40 PLN!!!)-dosc duzo. Zamierzam jeszcze zuzyc 2 opakowania i dac sobie spokoj, i tak gospodarka hormonalna musi wrocic do normy.
a mam pytanie....może głupie, ale ja niedoświadczona w temacie tabletek
czy jak bierzecie tabsy to wtedy jest taki do końca??Czy jednak jeszcze stosujecie prezerwatywę, albo przerywany?
Pomogła: 63 razy Wiek: 37 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 622 Skąd: Gdynia/Wejherowo
Wysłany: Pią 10 Paź, 2008 10:02
Madzialenna napisał/a:
Czy jednak jeszcze stosujecie prezerwatywę, albo przerywany?
a po co?
Też brałam Cerazette 6 czy 7 miesięcy. Na nic nie narzekałam. Ale fakt, trzeba było bardziej pilnować godzin brania (zakres tolerancji tylko 3 godziny). Potem, po zaprzestaniu karmienia ginekolożka zapisała mi Yasmine.
a mam pytanie....może głupie, ale ja niedoświadczona w temacie tabletek
czy jak bierzecie tabsy to wtedy jest taki do końca??Czy jednak jeszcze stosujecie prezerwatywę, albo przerywany?
Madzialenna, my się zabezpieczamy do wtorku czyli przez 2 pierwsze tygodnie łykania tabsów - tak dla pewności (ginek mi tak kazał), a potem to już hulaj dusza...
[ Dodano: Wto 14 Paź, 2008 21:00 ]
2 tygodnie po rozpoczęciu brania tabsów zaczęłam krwawić, dosyć intensywnie. Podejrzewam, że to miesiączka - przynajmniej tak wygląda No i na razie dupa (za przeproszeniem) ze swawolnego
2 tygodnie po rozpoczęciu brania tabsów zaczęłam krwawić, dosyć intensywnie. Podejrzewam, że to miesiączka - przynajmniej tak wygląda No i na razie dupa (za przeproszeniem) ze swawolnego
a jak długo juz krwawisz?
jesli krwawienie bedzie sie utrzymywało dalej i dos długo i intensywnie idz do lekarza bo nie powinno sie krwawic
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum