ja (a raczej mój żołądek) też źle znoszę tabletki, antykoncepcja naturalna u mnie nie wchodzi w grę, bo mam za bardzo nieregularne cykle.
Szmat czasu przed ciążą (czyli zanim zaczeliśmy starania o dzidzię) oraz teraz po ciąży stosuje plastry Evra. Są rewelacyjne!!
Przed ślubem brałam pigułki i tak do ok pół roku przed... poźniej już odstawiłam tablety i jechaliśmy na gumkach
teraz oczywiście nic nie stosujemy
a pozniej .... sie zobaczy...
Ja antykoncepcję zaczęłam brać zanim zaczęłam współżycie i tylko po to, by wyrównać cykle i zmniejszyć bóle miesiączkowe. Na początku stosowałam Tri Regol, potem Harmonet a teraz Microgynon. Dzięki tabletkom mogłam spokojnie zaplanować wakacyjne wyjazdy (nie robiąc przerwy między jednym z drugim opakowaniem). Oczywiście wszystko po konsultacjach z lekarzem. Regularnie robię też badanie krwi.
_________________ "Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Czw 25 Paź, 2007 18:03
Teraz żadnej, a wcześniej antyki. Jak odstawiłam to przez kilka miesięcy prezerwatywy, bo gin powiedziała, że zaraz po odstawieniu tabsów to mogą być bliźniaki więc wolałam odczekać... ale życie lubi płatać figle i w 7 m-cy po odstawieniu antyków, a w 3 m-cu starań zaszłam w ciążę... i co :?: :?: :?: :?: No i będą BLIŹNIAKI Teraz za nic na świecie bym ich nie zamieniła na jedno dziecko!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum