ja brałam microgynon21 przed ciąza z Łukim
wszystko ok czułam sie świetnie nieprzytyłam ani grama
za to schudłam 3 kg
teraz tez biore te sama tabsy czuje się świetnie
no ale nieschudłam
nie sa bardzo drogie bo jakoś 28 zł za 3 opakowania
ej no dobra... jedne z Was tyją a inne po tych samych tabsach chudną... i bądź tu człowieku mądry ;) wydaje mi się, że teraz da się dobrać dobre tabletki, które będą nam pasowały, ale wcześniej trzeba wybrać dobrego, kontaktowego lekarza a z tym bywa gorzej... ;P a co sądzicie o plasterkach ?
jedne z Was tyją a inne po tych samych tabsach chudną... i bądź tu człowieku mądry ;)
tabletki trzeba dobrac do organizmu
innej rady niema nieraz to się odbywa metoga prób i błedów
ja np niemogłam cilest brac bo strasznie mnie głowa bolała
no i biorac tabsy trzeba dac organizmowi ze 3 cykle
na przyzwyczajenie się
Pomogła: 27 razy Wiek: 28 Dołączyła: 01 Paź 2007 Posty: 97 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro 20 Paź, 2010 10:39
ja miałam plastra jedną dobę i za nie podziękowałam. Wysypało mnie jak nastolatkę, po pierwszym prysznicu odkleiły się brzegi i nie chciały się przykleić, a poza tym zatrzymała mi się miesiączka i dostałam świądu skóry, więc to nie dla mnie. Poza tym jak mój mąż przeczytał zagrożenia to powiedział, że woli żyć w celibacie.
Kuzynka mojego męża przez antykoncepcję otarła się o śmierć, bo dostała zakrzepicy i teraz czeka ją długi powrót do zdrowia. Nie wiem może mój organizm tak źle zareagował na hormony, a poza tym mam słabe krążenie i trochę się przestraszyłam.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum