Wysłany: Wto 21 Paź, 2008 01:47 Dobry zdrowy materac do spania
Dziewczyny, szukam wygodnego i niezbyt drogiego materaca do sypialni na łóżko, szerokość 180cm. Nie może być za miękki, bo mój kręgosłup tego nie przetrzyma.
Ceny w sklepach mnie przerażają, więc szukam na aukcjach
Doradzicie coś?
_________________ When I dream I dream of your lips
When I dream I dream of your kiss
When I dream I dream of your fists
Your fists... Your fists
Pomogła: 63 razy Wiek: 37 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 622 Skąd: Gdynia/Wejherowo
Wysłany: Wto 21 Paź, 2008 08:06
Niestety porządny materac porządnie kosztuje, ale lepiej zainwestować w porządne spanie. Lepiej pochodzić po sklepach i połozyć sie na różnych materacach, zanim sie kupi "w ciemno". Polecam sprężynowe "w kieszonkach"
Niestety porządny materac porządnie kosztuje, ale lepiej zainwestować w porządne spanie. Lepiej pochodzić po sklepach i połozyć sie na różnych materacach, zanim sie kupi "w ciemno". Polecam sprężynowe "w kieszonkach"
W kieszonkach?
To może w pochodzę po sklepach, posiadam, pokładę się i przetestuję a potem poszukam taniej przez Internet ;)
Your fists... Your fists
dokładnie sprężynowe z kieszonkami są najlepsze
a powiem że dobry matreca niestety kosztuje sporo
ale warto wydać spora kaskę by się wyspać porządnie
i niewymieniac materaca po roku
my kupiliśmy taki drogi bo 900 zł ale rewelacja
nie jest twardy ale nie jest zamięki taki średni
dwustrony opcja lato- zima
kupowaliśmy z neta prze ten sklep własnie
http://www.materace-meble...hp/cPath/7_9_21
Dzięki za link, poprzeglądałam oferty i poczytałam o tych materacach (i dowiedziałam się, co to znaczy "kieszonkowe" ), trafił nam się mały sponsoring ze strony rodziców, ale i tak wyszperaliśmy odpowiedni na aukcji. Nie mogę się doczekać wygodnego W KOŃCU spanka.
Your fists... Your fists
a ja właśnie szukam materazca 160x200. wczoraj pani w sklepie mnie rozwaliła mówiąc że muszę na to przeznaczyć około 1500 zł.
dziewczyny, naprawdę jest tak drogo???
mnie się wydaje że znajdziesz taniej, no chyba że chcesz kupić lateksowy materac to one sądość drogie
ale poszukaj w internecie są sklepy internetowe i tam jest dość duży wybór różnego rodzaju materacy-do wyboru do koloru
_________________ Aniołek Kacperek ur.zm. 02.05.2006
i Tymuś ur. 01.08.2007
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum