Pomogła: 1 raz Dołączyła: 27 Kwi 2008 Posty: 52 Skąd: Żelazowa Wola
Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 16:11
Z pewnościa powinny byc to meble drewniane i tym sie kieruj. Ciężko stwierdzic jaka firma jest najlepsza, bo często nie wymieniam mebli i nie mam duzego porównania:)
Meble drewniane są faktycznie najtrwalsze, ale za to potrafią się wypaczyć, jeśli nie jest to drewno klejone :/ więc jak chcesz mieć proste meble, przez długie lata, to musisz się liczyć z kosztami, bo klejone drewno jest chyba jednym z najdroższych materiałów :/
życzę Ci powodzenia przy wyborze, bo wiem jakie to trudne
[ Dodano: Sro 05 Sie, 2009 18:10 ]
a w ogóle to polecam Ci blog xella: http://blog.xella.pl/budu...y_dom_od_srodka bo tam znalazłam sporo ciekawych informacji z dziedzin związanych bardziej lub mniej z budownictwem, więc może i o meblach coś znajdziesz! Pozdrawiam
meble z płyty też są trwałe, a do tego mają przeważnie nowoczesny design, ja w sumie nie mam ulubionej firmy mebli, także tu Ci nie pomogę, ale za to mam ulubiony sklep, gdzie jest spory wybór dobrych mebli - meblopol. net, znajdziesz tam meble w każdym stylu...często tam zaglądam w poszukiwaniu nowych pomysłów na mieszkanie
Jakie meble do pokoju dziecięcego? ma ktoś z Was może meble z nowej serii VOX pook pook? lub meee. to te z oczami zamiast uchwytów:D no i oddziałujące na zmysły maluchów.
Ja mam komodę i stół do salonu firmy Black Red White i służą mi one przez lata. Mam teraz zamiar kupić sobie regał na książki i chyba właśnie tej firmy kupię. W sklepie Meblopol, który ma duży asortyment, są meble Black Red White - jak się ostatnio dowiedziałam.
Jeżeli chodzi o różnego rodzaju szafy i szafki to na pewno najlepsze i najtrwalsze są meble z litego drewna. A jeżeli chodzi o meble wypoczynkowe to wydaje mi się, że jedne z lepszych można kupić na arismebel.pl A do tego wyglądają one bardzo elegancko, także prezentują się naprawdę dobrze w pokoju dziennym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum