Jakie macie ciekawe dodatki w swojej łazience? które niezwykle upiększają to miejsce..?
Bo skromnie powiem, że u mnie to jak na razie mam wyłącznie szlafroki:) ale za to jakie! Są przecudne.
[ Dodano: Czw 08 Sty, 2009 12:21 ]
I nikt nie mógłby się pochwalić swoją łazienką;>?
Co tam kryjecie czego nie chcecie pokazać
Hej
my mamy na razie skromniutką łazienkę, bo dopiero niedawno mąż zabrał się za remontowanie mieszkania (do którego też wprowadziliśmy się nie dawno), więc nie będę umieszczała żadnych zdjęć od siebie ;)
ale znalazłam ciekawą stronkę z konkursem na najpiękniejsze łazienki, to może tam coś ciekawego znajdziesz? http://www.domoklik.pl/rank/lazienka tylko uważaj, bo na tej stronce masz prezentowane całe mieszkania, więc będziesz musiała się zorientować gdzie jest łazienka ;)
[ Dodano: Pon 14 Wrz, 2009 16:45 ]
polecam wnetrza na www.domoklik.pl Znalazlam tam wiele ciekawych pomyslow na urzadzenie mieszkania. Polecam goraco
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum