uhuhuh dawno mnie tu nie było i przez to znów Wam nie pokaże fajnych fotek z aranżacji:( no ale na Fb sa np"Aranżacje wnętrz " gdzie są fajne pomysły nie tylko na tarasy i balkony ;)
w takim tempie jak ja sie tu pojawiam to moni zdążysz się dorobić ogródka z ziołami
no więc nadal linku nie podam ale wpisz na Fb Aranzacje Wnetrz i to będzie ten fanpage z niebieskim szkicem kuchni.
No rzeczywiście dużo jest tego na fb. Ja znalazłam moje wymarzone doniczki Myślę, że zioła by w takich fajnie wyglądały, bo same w sobie są trochę nieciekawe. A tak różne wielkości doniczek, poziomy i można to fajnie poukładać
wow co za mieszkanko twarde ciacho:) Twoje?
w ogóle ile tam ciekawych pomysłów na urządzanie wnętrza, się w kolorowych kanapach!
no ale wracając do tych tarasów to może na te skosy jakieś bambusowe "ogrodzenie" przeplatane z dużymi drewnianymi donicami? (standardowo zdjęć jeszcze nie zamieszczę:P)
Ja tak sobie o tym myślę, ze zrobiłabym te dwa balkony w zupełnie różnym stylu. Ten trójkątny, który jak rozumiem będzie ogólny obsadziła np. kwiatami i wystawiła jakąś ławeczkę, a ten przy sypialni, dla dwojga udekorowałabym romantycznie i wystawiła stolik, przy którym można by zjeść wspólnie śniadanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum