znalazłam mnóstwo świetnych aranżacji ale nie mogę jeszcze wrzucać linków:P więc nie pokażę Wam tych wszystkich, które mają smak;)
fajne aranżacje obserwuje też na FB, jak jesteście zainteresowane to podam nazwę i same wyszukacie:)
ale slicznie:) maja ciekawy uklad mieszkan. Nie przepadam za takimi mieszkaniami kwadratowymi jak to zwykle budowano w blokach z wielkiej plyty. Jak mozna zakupic sobie takie mieszkanko?:)
Najlepiej odwiedzić developera na poczatku proponuję stronę internetową ;)
Firma, która buduje te mokotowskie cacka nazywa sie Yuniversal Podlaski. Jak wpiszesz sobie w Google ich nazwę, to wyskoczy ci strona.
Ja osobiście interesuję się domami przy ul. Wolumen Tez fajny standard i do tego blisko las
Wiesz co dopiero po czasie doceniłam też, że jest cena. wczoraj przeglądałam na prawdę dużo ofert i wszędzie było "cena do uzgodnienia z deweloperem". Mnie coś takiego wkurza. Najpierw się napalisz na mieszkanie a oni Ci potem rzucą cenę z kosmosu. Ja od razu wole wiedzieć na czym stoję!
No to prawda.... To tak jak szukanie mieszkania niby nie przez agencję. Niby jest bez prowizji, a dopiero na spotkaniu dowiadujesz się, że trzeba kupę kasy odpalić jakiejś firmie.
Mnie wkurza, że wszyscy próbują przyciąć mnie na każdym kroku.... Niestety nie tylko w tej branży... ;) Uczciwość w dzisiejszych czasach jest w cenie.... Zdecydowanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum