Ja uważam że sypialnia musi być kolorowa i optymistyczna, w końcu całkiem dużo czasu spędzamy w sypialni, co nie ;) więc jest to odpowiednie miejsce do tego żeby się pozytywnie naładować. Najlepiej się napatrzyć w internecie na różne sypialnie, i samej potem wybrać
[ Dodano: Sro 22 Lip, 2009 14:17 ]
mi się podobają proste sypialnie, tzn. takie gdzie nie ma za dużo zbędnych rzeczy, bo jak jest w sypialni za dużo przedmiotów, to się robi w sypialni duszno :/ a tego nie lubię ;) na przykład podoba mi się sypialnia w takim mieszkaniu http://www.domoklik.pl/of...-sztormowa.html chociaż wiem że nigdy mnie nie będzie stać na mieszkanie po 30 tysięcy za metr! no, ale sypialnie taką mogła bym mieć a nawet jakby się kiedyś trafiło mieszkać w takim mieszkaniu, to też bym to jakoś zniosła
Ja jestem w ogóle fanką małych poduszeczek w sypialni:). Najlepiej żeby ich było na prawdę dużo. Natomiast własnej sypialni nie będę urządzać samodzielnie. Mam zamiar skorzystać z N-design, czegoś co jest na rynku czymś nowym. Ta ekipa wykańcza i projektuje wnętrze. Mam nadzieję, że z moimi sugestiami i ich pomysłami uda nam się ciekawie i pięknie urządzić sypialnię.
Na pewno w naszej sypialni powinniśmy czuć się dobrze i bezpiecznie. Ja osobiście jestem fanką drewnianych mebli, także podobają mi się aranżacje które można znaleźć na stronie esmebel. com Tego typu meble z litego drewna, które można tam dostać, oprócz tego, że ciekawie wyglądają, to dodatkowo są bardziej wytrzymałe niż meble z innego materiału.
W sypialni powinno się dobrze spać ja nie lubię jak mi wlatuje dużo światła, więc zadbałam o to żeby mieć dobre, podwójne zasłony. No i łóżko się liczy szeroki, twardy materac reszta, to tylko dodatki i kwestia wyobraźni. Widziałam fajną aranżację z fototapetą. Mnie się podoba
twarde.ciacho weszłam na tę stronkę i znalazłam moje marzenie. Właśnie taką fototapetę bym chciała do sypialni. tylko może w odcieniach niebieskich, ale z tego co słyszałam o fototapetach zmiana barw to żaden problem
Kurcze fantastyczne te , ale boję się, ze u mojego chłopaka by nie przeszły
Co do szukania fototapet, to po prostu wpisuje w googlach "fototapeta" Mało odkrywcze. Tylko, ze firmy najczęściej pokazują tylko zdjęcia, a ja jednak wolę oglądac to na gotowej aranżacjia, nawet jezeli wyglada to zupełni i naczej niz moje obecne, czy przyszłe wymarzone mieszkanko.
Dokładnie Można mieć bogata wyobraźnie i zmysł przestrzenny, ale przydaje się aranzacja. Wszystko lepiej widać. Poza tym jak kupujesz fototapetę, to możesz od razu zobaczyć jakie ma proporcje.
Na pewno sypialnia powinna mieć swój niepowtarzalny klimat. Czasami, żeby dobrze wypocząć pomocne mogą być różne aromaterapeutyczne gadżety. Ja ogólnie jestem fanką różnych świec zapachowych. Ostatnio na stronie zapachdomu. pl znalazłam dyfuzor o zapachu masła shea i cedru. Oprócz tego, że może służyć jako dekoracja pokoju, to dodatkowo cudownie pachnie. Przy takim zapachu na pewno można skutecznie się zrelaksować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum