Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 15:05 Sposób na sypialnię
Przede wszystkim pokój lub miejsce przeznaczone na sypialnię powinno sprzyjać dobremu wypoczynkowi. Najlepiej stworzyć sobie kącik, gdzie będziemy czuli się zrelaksowani, ciepłe kolory, przytulne ozdoby, np. małe poduszeczki, no i odpowiednie światło. Polecam z kawałka materiału zrobić ładne zasłony lub baldachim.
_________________ "Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"
Łóżko 180 x 200 mam, ale niewiele więcej poza nim się mieści w mojej sypialni.
hehe AGA ja tez mam taki wymiar łóżka, a poza tym łóżkiem to mamy 1 szafkę nocna i miejsce na szafe wnękowa na całą ściane, ale to dopiero za jakiś czas kupimy
Ja chyba jednak żle bym się czula w takim królewskim łóżku. Ja wolę bardziej nowoczesne sypialnie. Wstyd się przyznać, ale podobaja mi się też takie prosto z katalogów ikei.
amelka1, sypialnia superowa też se zrobie bo pokój czeka pusty na nią
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
mnie się bardzo podobają takie klasyczne sypialnie, ale jak by takie meble utknąć na małej powierzchni pokoju to była by masakra ,
teraz to przynajmniej ma się sypialnie, bo np. moi rodzice spali na kanapie w dużym pokoju, który w dzień służył wszystkim jako pokój dzienny,
ja mam małą sypialnię i nie zmieściło by mi się takie duże łóżko o reszcie mebli nie mówiąc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum