no spoko też jestem za, ale teraz np.jak zarejestruje się jakaś nowa mamuśka to nie będzie mogła nawet wejść na dział macierzyństwo ..... i to ją zniechęci bo bezsensu bedzie jej się wydawać pisanie beznadziejnych postów z emotkami tylko ( np. w dziale humor czy innych takich ..... ) tylko po to by wejść na dział macierzyństwo
Moniqa, 20 by wystarczylo zupelnie, bedzie tak jak mowi adamirus, ze albo sie zniecheca dziewczyny, albo beda emotki wstawiac pod kawalami...
nie kazdy lubi duzo kilkac, ja np siedze tylko na dowcipach i mamuskowym wateczku, bardzo zadko klikne gdzies indziej i zobaczcie logowalam sie na forum, tak jak wiekszosc z was 30 wrzesnia2007, postow mam tylko 600pare a inna dziewczyny maja ich 10x wiecej
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 26 Paź 2007 Posty: 419
Wysłany: Sro 20 Maj, 2009 09:14
Moniqa, fajnie że pociągnęłas dalej temat
adamirus napisał/a:
no spoko też jestem za, ale teraz np.jak zarejestruje się jakaś nowa mamuśka to nie będzie mogła nawet wejść na dział macierzyństwo ..... i to ją zniechęci bo bezsensu bedzie jej się wydawać pisanie beznadziejnych postów z emotkami tylko ( np. w dziale humor czy innych takich ..... ) tylko po to by wejść na dział macierzyństwo
ale w ten sposób unikamy możliwości dostępu przypadkowych osób do działu, który według mnie warto chronić przed wlasnie taką przypadkowością.....
łatwo jest napisać 25 postów, wystarczą byle bzdury i emotki. Wydaje mi się, ze jak dana osoba się zaaklimatyzuje, to zostanie na dłużej i do 100 postów dotrze.
Poza tym mozna stworzyć wątek, w ktorym osoby z mniejsza liczba postów będą wyrażały chęć dostepu do działów z ograniczeniami a wówczas Admin/Moderator moze/nie musi udostępnić dział. Mozna w ten sposób udostepnić te działy tym osobom, które juz uczestnicza w zyciu forum, ale jeszcze nie mają odpowiedniej liczby postów.
Wszystko mozna załatwić, wystarcza checi Nie zmienialabym tych 100 postow....
_________________ Aniołki 6tc (02.I.06) i 8-9tc (VI.10)
wg OM
przyznaje sie ze tez nie czesto pisze ale jestem na biazaco ale nie moge wejs na macierzynstwo i wychowanie szkoda...
juz nie moge pisac ani czytac :(((((
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum