Kobieta, Kobiety, dla Kobiet - BabskieForum.pl Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Linki sponsorowane

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Dostęp do działu Macierzyństwo i wychowanie
Autor Wiadomość
adamirus 
ZaGada nA śMieRć

Pomogła: 238 razy
Wysłany: Sob 23 Maj, 2009 16:36   

no i wlasnie o tym pisałam :roll:
że głupie posty które i tak nic nie wnoszą :roll:
a dziewczyny dostać się nie mogą a może czasu nie mają by siedzieć na wątku np. powitalnym i stukać powitania każdej jednej :roll:

Pyrka 
JakAś takA cichA

Pomogła: 45 razy
Wysłany: Nie 24 Maj, 2009 18:29   

jak widać, dostęp do działu został ograniczony dla użytkownikow powyżej 50 postów. To jest niewiele, wiec myśle ze naprawde nie ma co już dalej wprowadzać zamieszania.

Moniqa 
NieŹle siĘ RozGadałA
*aj low maj bejbi*

Zaproszone osoby: 2
Pomogła: 51 razy
Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 08:24   

Pyrka napisał/a:
ale w ten sposób unikamy możliwości dostępu przypadkowych osób do działu, który według mnie warto chronić przed wlasnie taką przypadkowością.....

dokładnie!!!! Zablokowane jest TYLKO Macierzyństwo i wychowanie. 50 postów to tak akurat, nowe dziewczyny muszą się troszkę ostarać.

magdaad 
Niby jEst a Nie mA

Pomogła: 27 razy
Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 19:39   

adamirus napisał/a:
a dziewczyny dostać się nie mogą a może czasu nie mają by siedzieć na wątku np. powitalnym i stukać powitania każdej jednej

dla mnie to wlasnie bezsensu zeby wejsc i pisac teraz kazdej na powitanie posta
tymbardziej nie mam na to czasu i robi sie nie potrzebny bałagan
co prawda niewiele pisze ale staralam sie w mare mozliwosci a teraz niestety nie bede na sile pisc do 50 postów

[ Dodano: Wto 26 Maj, 2009 20:41 ]
Moniqa napisał/a:
dokładnie!!!! Zablokowane jest TYLKO Macierzyństwo i wychowanie. 50 postów to tak akurat, nowe dziewczyny muszą się troszkę ostarać.
raczej do nowych dziewczyn sie nie zaliczam zalogowana jestem od 2007 roku

adamirus 
ZaGada nA śMieRć

Pomogła: 238 razy
Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 19:41   

magdaad napisał/a:
dla mnie to wlasnie bezsensu zeby wejsc i pisac teraz kazdej na powitanie posta
tymbardziej nie mam na to czasu i robi sie nie potrzebny bałagan
co prawda niewiele pisze ale staralam sie w mare mozliwosci a teraz niestety nie bede na sile pisc do 50 postów

no rozumiem doskonale :roll:
:tuli:

[ Dodano: Wto 26 Maj, 2009 19:44 ]
i co dodam
co jakis czas posty stare są kasowane ( admin czyści forum ) i tym sposobem dziewczyny które mają mniejszą ilość postów będą je traciły dodatkowo ......i znowu będą zmuszone je nadrabiać

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Zaproszone osoby: 4
Pomogła: 363 razy
Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 19:45   

moze zrobmy ankiete, ale dla dziewczyn z ponad 50 postami.
proponuje pytanie : CZY JESTES ZA WPROWADZENIEM KODU, CZY ZA POZOSTANIEM PRZY LIMICIE POSTOW zbierajmy glosy przez tydzien, a potem zastosujmy wyniki ankiety
co wy na to?

[ Dodano: Wto 26 Maj, 2009 21:01 ]
zapraszam: http://www.babskieforum.p...3094.htm#365136

Ines_ka 
Ta to Ma gaDane
Wyrodna Matka

Pomogła: 511 razy
Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 20:29   

magdaad napisał/a:
raczej do nowych dziewczyn sie nie zaliczam zalogowana jestem od 2007 roku
więc problemem nie powinno być napisanie 50 postów. Na mamuśkach pizemy o różnych, czasami dość intymnych sprawach, wstawiamy zdjecia naszych dzieci, więc zrozumiałe że nie chcemy aby te informacje / zdjęcia wpadły w niepowołane ręce.
A jak będzie jakieś hasło to jak ono miałoby byc nadawane? Przez admina? A jak jakaś dziewczyna będzie chciała dołączyć do mamusiek to kto będzie decydował o tym czy ją dołączyć?? Same mamuśki? W takim przypadku zrobi się to forum dla grup wzajemnej adoracji bez możliwości dopuszczenia nikogo z zewnątrz (jak się ten ktoś nie spodoba).

Była możliwość dyskusji tutaj już od 2 tygodni, jakoś nie było żadnych głosów mówiących o sprzeciwie, wręcz wszystkie się zgadzały. Teraz jak to powstało robi się larum?? Chyba nieco za późno??

[/url]

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 20:36   

Ines_ka napisał/a:
A jak jakaś dziewczyna będzie chciała dołączyć do mamusiek to kto będzie decydował o tym czy ją dołączyć?? Same mamuśki? W takim przypadku zrobi się to forum dla grup wzajemnej adoracji bez możliwości dopuszczenia nikogo z zewnątrz (jak się ten ktoś nie spodoba).
ja bym pozostawila limit, a haslo bylo by uznaniowe, czyli dla tych dziewczyn ktore znamy od wiekow ale malo pisza, lub jesli wprowadzamy na forum zaprzyjazniona osobe. tylko nie wiem czy to jest technicznie do wykonania, tu juz musialby sie admin wypowiedziec

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 07:30   

Ines_ka napisał/a:
A jak będzie jakieś hasło to jak ono miałoby byc nadawane? Przez admina? A jak jakaś dziewczyna będzie chciała dołączyć do mamusiek to kto będzie decydował o tym czy ją dołączyć?? Same mamuśki?
można by było zrobić tak, że hasło nadaje osoba która zakłada wątek, i wtedy w bardzo łatwy sposób można przesłać hasło dziewczynom zainteresowanym. I przynajmniej hasłami obarczone byłyby tylko niektóre wątki z działu rodzina, bo niby dlaczego nie mieć dostępu np do "potówek, a trądzik" A w tej chwili cały dział Macierzyństwo jest zablokowany.
Rzeczywiście masz racje Ines_ka, że robi się grupa wzajemnej adoracji, ale powiedz czy teraz przypadkiem tak nie jest??? Zobacz na naszym wątku głównie piszą te same osoby, u dziewczyn na "październikówkach i listopadówkach 2007" tak samo, na inne nie wchodzę lub wchodzę bardzo sporadycznie.
Ines_ka napisał/a:
Była możliwość dyskusji tutaj już od 2 tygodni, jakoś nie było żadnych głosów mówiących o sprzeciwie, wręcz wszystkie się zgadzały. Teraz jak to powstało robi się larum??
Bo teraz dopiero widać, że jest to nie do końca dobry pomysł przynajmniej moim zdaniem)

Pyrka 
JakAś takA cichA

Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 08:19   

Ines_ka napisał/a:
Była możliwość dyskusji tutaj już od 2 tygodni, jakoś nie było żadnych głosów mówiących o sprzeciwie, wręcz wszystkie się zgadzały. Teraz jak to powstało robi się larum?? Chyba nieco za późno??

i wszystko co mam do powiedzenia na ten temat :roll:

myszkotka 
NieŹle siĘ RozGadałA
TALIBAŃSKA MATKA

Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 13:15   

Pyrka napisał/a:
Ines_ka napisał/a:

i wszystko co mam do powiedzenia na ten temat :roll:
nie ma co wywracac oczu tylko dla tego ze szukamy rozwiazania ktore zadowolilo by wiekszosc.
pomysl z ograniczeniem dostepu jest w 100% trafiony!!!tego nikt nie podwza! teraz gdy juz ograniczenie zostalo wprowadzone, kazda zauwaza + i - wiec nie dziw sie ze dyskusia jest.

lampka 
Mówi cOraz WięcEj
rosnij syneczku :)

Pomogła: 376 razy
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 13:20   

według mnie ustanowienie hasła jest bezsensu
bo ja odiwedzam sporo watkow w dziale macierzynstwo i wychowywanie dzieci
i jakbym miala spamietac wszystkie hasla to bym chyba zwariowała :blink: :blink:
Uwazam ze limit postow ktory został juz ustanowiony ,jest w porzadku i po co robic wiekszy balagan :crazy:

url=http://pierwszezabki.pl] [/url]

Uśmiechnij się :)to działa

Madzialenna 
NieŹle siĘ RozGadałA
zośka

Pomogła: 617 razy
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 13:31   

zgadzam sie w 100% z Lampką

MOJE żYCIE

pati_spam1 
NieŹle siĘ RozGadałA

Pomogła: 452 razy
Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 14:21   

lampka napisał/a:
i jakbym miala spamietac wszystkie hasla to bym chyba zwariowała :blink: :blink:
no tak masz rację, nie pomyślałam o tym :diabel:

Pyrka 
JakAś takA cichA

Wysłany: Sro 27 Maj, 2009 14:26   

Cytat:
co jakis czas posty stare są kasowane ( admin czyści forum ) i tym sposobem dziewczyny które mają mniejszą ilość postów będą je traciły dodatkowo ......i znowu będą zmuszone je nadrabiać

jak często? raz na tydzień? raz na miesiąc? a moze jeszcze rzadziej?

a co zmieni wprowadzenie hasla? będziecie odszukiwać zapomniane duszyki i im przekazywać hasła? Jeśli ktoś chce uczestniczyć w życiu forum, to sie postara o te marne 50 postów. Poza tym pisałam juz wcześniej:

Cytat:
Poza tym mozna stworzyć wątek, w ktorym osoby z mniejsza liczba postów będą wyrażały chęć dostepu do działów z ograniczeniami a wówczas Admin/Moderator moze/nie musi udostępnić dział. Mozna w ten sposób udostepnić te działy tym osobom, które juz uczestnicza w zyciu forum, ale jeszcze nie mają odpowiedniej liczby postów.

i te zapomniane duszyki mogą sie upomnieć, ze są i nadal chcą czytać co u nas....

Odpowiedz do tematu