no tak ale ja lubiłam to forum czyta choc nie zawsze mialam czas na pisanie
a teraz jesli jeszcze beda usuwac stare posty to nigdy nie dojde do 50 szkoda
mimo to pozdrawiam mamuski dwu latków, bo tak szybko chybko do Was nie dołącze!!!!
[ Dodano: Pią 29 Maj, 2009 22:12 ]
w zasadzie to udzielałm sie tylko na watku macierzynstwo i wychowanie bo na wiecej nie miałam czasu ...
jesli jeszcze beda usuwac stare posty to nigdy nie dojde do 50
Madzia to szybko poklikaj na innych watkach, bo z ankiety wynika ze zostanie tak jak jest, a na pocieszenie ci powiem, ze arhiwum nie jest czyszczone co tydzien, wiec jest szansa ze sie utrzymasz
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Nie 09 Sie, 2009 11:29
Wracam do tematu, bo wszystko pięknie, dostęp do działu Macierzyństwo i Wychowywanie Dzieci jest od 50 postów, ale co z tego skoro po pewnym czasie i tak każdy może to wszystko przeczytać w Archiwum skoro zostały stworzone obostrzenia to powinny one również dotyczyć tego działu w Archiwum, wtedy to by miało ręce i nogi a tak to zupełnie brak w tym logiki
Dziewczyny powiem wam z mojej perspektywy. ja starajac sie o dzidziusa czesto czytałam wasze posty, a to dlatego bo wasz e problemy były mi bliskie. a ze czesto nie miałam dostepu do neta to czytalam archiwum wiec rzadko mogłam dołoczyć sie do spraw. taka proponowana blokada na zd jest ok ale nie na watki. nie obrascie sie ale linki, zdjecia, suwaczki są sliczne ale przeciagaja ogladanie stron. jak nie znamy to interesuja mnie fakty, w miare jak poznaje sie osoby po avonach to zaczyna sie interesować dana osoba jej życie . a boicie się pedofili to nie zamieszczajcie gołych bobasków bo to tylko kusi tych zwyrodnialców skoro nie mozecie liczyć na admina
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum