Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Nie 23 Sie, 2009 19:11
zaneta, nie chodzi tu nawet o zdjęcia, ale czasem pisze się o sprawach osobistych, nie zawsze chcemy by wszyscy czytali o naszym życiu i skoro jest już od jakiegoś czasu dostęp od 50 postów do działu macierzyństwo i ... to w archiwum też powinno to obowiązywać, po prostu nikt tego wcześniej nie zauważył.
zaneta napisał/a:
nie obrascie sie ale linki, zdjecia, suwaczki są sliczne ale przeciagaja ogladanie stron.
dlatego tu też jest ograniczenie i nie może być nieskończenie długiego podpisu. Wg mnie to akurat jest ok. Każdy może umieścić taki podpis jaki chce pod warunkiem, że nie przekracza on ustalonej liczby znaków
mi głównie chodzi o foty mojej Gabi, więc zrobiłam tak.
poświęciłam chwilę i usunęłam wszystkie poprzednie zdjęcia jakie wstawiałam, są tylko te na bieżąco, a jak skończy się obecny wątek to usunę fotki i tyle.
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009 21:31
Moniqa, można i tak, pod warunkiem, że usuniesz zdjęcia nim wątek zostanie przeniesiony do archiwum, bo w archiwum już nic zmieniać się nie da, oczywiście moderatorzy archiwum mogą, ale pozostali nie
A ja własnie mam ten problem.
Pisałam jeszcze na poprzednim forum, gdy starałam się o dziecko.
Potem sie przeprowadziłam i netu zabrakło.
Potem pojawił sie mały i czas juz był tylko na czytanie a na pisanie mniej.
No i teraz z dostępu nici,
Synek ma 2 lata, więc tematy ciąży, porodu mnie nie interesują a to co chętnie bym poczytała niedostępne. Trzeba brzc się do roboty i napisać te 50 postów i furtka się przede mna otworzy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum