Pomogła: 86 razy Wiek: 38 Dołączyła: 11 Paź 2007 Posty: 1030 Skąd: Jelenia Gora
Wysłany: Czw 19 Mar, 2009 21:13 Nie da sie zacytowac wypowiedzi
Witam,
mam taki problem ze jak chce w swojej odpowiedzi zacytowac wypowiedz innej osoby i ja zaznaczam po czym klikam na "cytuj" to wyskakuje mi komunikat "Najpierw zaznacz tekst"
Prosze o pomysly co to moze byc i jak sie tego paskudztwa pozbyc.
marta_gg, ja czasami też mam tak, ale to jest w sytuacji, gdy na przykład zaznaczę tekst, a później chcąc zjechć w dół strony kliknę gdzieś na stronie. Wtedy tekst zaznaczony sie odznacza ... nei zagmatwałam??
Pomogła: 86 razy Wiek: 38 Dołączyła: 11 Paź 2007 Posty: 1030 Skąd: Jelenia Gora
Wysłany: Czw 19 Mar, 2009 21:25
Ines_ka napisał/a:
nei zagmatwałam?
nie zagmatwalas i co najwazniejsze udalo sie.
Niestety nie taka jest przyczyna jak piszesz. U mnie jest tak: zaznaczam tekst i jest on zaznaczony na niebiesko, klikam cytuj, pojawia sie komunikat o niezaznaczeniu tekstu tekst zmienia sie na szary kolor. Na tym konczylam do tej pory a teraz kliknelam na cytuj jeszcze kilka razy i w koncu na dole sie pojawia. Wkurzajace troche szczegolnie jak chcesz cytowac wypowiedz z gory strony (trzeba za kazdym razem zjezdzac na dol i sprawdzac) ale najwazniejsze ze jakos sie to da zrobic.
Dzieki.
Ostatnio zmieniony przez marta_gg Czw 19 Mar, 2009 21:27, w całości zmieniany 1 raz
marta_gg, rozumiem, że masz zaznaczony tekst i wtedy mimo wszystko wyskakuje taki komunikat , tak?
a dzieje się to przy opcji cytuj jak również przy chmurce z " ?
[ Dodano: Czw 19 Mar, 2009 21:26 ]
no to ja już znikam, bo się udało
nic tu po mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum