Wysłany: Nie 28 Gru, 2008 09:21 Czy jesteś za utworzeniem nowego podforum "WSPIERAJMY S
pomyślałam a raczej pomyślała o tym marynara że fajnie by było aby w dziale
NASZE ŻYCIE
było podforum na temat działalności naszych forumowych kolezanek
chodzi mi o to abyśmy z tego działu dowiedziały się np o tym, że jest wśród nas taka dziewczyna jak milkicja która zarabia piekąc ciasta i robiąc torty i forumki z regionu jej miejsca zamieszkania mogłyby skorzystac z jej usług...
lub nasza kirsten która robi biżuterię i sprzedaje ją przez internet
dlaczego mamy zamawiać biżuterię lub ciasta u kogoś obcego?
wspierajmy sie - korzystajmy z usług naszych forumowych kolezanek
to sa jedynie dwa przykłady forumek z jednego wątku, a przypuszczam, ze jest wiele więcej dziewcząt które moga pochwalić się swoim biznesikiem tutaj
wiem, ze takie podforum może przyciągnąc też niechciane przez nas reklamy, zatem powinnismy ograniczyć wejście do tego podforum osobom które nie napisały więcej niż np. 100 postów
i nie chodzi o to aby pisać : "wiecie, pracuję w markecie takim i takim, przychodźcie do mnie"
chodzi mi o to, aby np. na allegro kupować "u swoich",
albo robić zakupy w księgarni, którą prowadzi któraś z nas,
albo korzystać z serwisu samochodowego prowadzonego przez męża którejś z naszych forumek
chodzi o to aby przyświetlało nam hasło "WSPIERAJMY SIĘ"
czekam z niecierpliwością na Wasze opinie
gdyż zdaje sobie sprawę z tego, że będzie to pewnego rodzaju reklama...
reklama nas samych...
kontrowersyjny temat...
czy warto taki temat zakładać ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum