dokladnie o to mi chodzilo! pytanie zostalo zadane a admin je zbyl milczeniem... dlaczego?tylko tyle chcialam wiedziec... a to czy bede dalej musiala to klikac czy nie to zupelnie inna sprawa.
niestety zadna z nas nie moze odpowiadac za admina lub w jego imieniu ,wiec mozesz wyslac wiadomosc prywatna do admina i sie go zapytac o to co akurat w danym momencie sie nurtuje
jest nas kilkaset uzytkownieczek ,i wiekszosc osob nie ma problemu z tym odznaczaniem . ja wogole nie musze czegos takiego robic ,a nawet na to uwagi nie zwracam ide na tematy ktore mnie interesuja i czytam a jesli jedno lub dwa klikniecia robia taki problem to nie wiem co ci na to poradzic
mysle ze musisz udac sie z tym do admina
[ Dodano: Wto 14 Paź, 2008 09:24 ]
ReniaZ napisał/a:
ja nie tocze wojny, wyraziłam swoją dezaprobatę o opcji ale żaden admin się nie odniesie do pytania? uważam ze to nie jest fair
jest tylko jeden admin i jesli jakis moderator lub uzytkownik forum ma problem to pisze do niego prywatna wiadomosc
Pomogła: 764 razy Wiek: 30 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 18327 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Wto 14 Paź, 2008 13:36
admin widocznie ma sporo pracy skoro nie odpowiedział - dawno go tu nie było co do niego jest niepodobne wiec na pewno to nie z powodu braku zainteresowania to raz
\
a dwa juz kiedys była o tym mowa ( o odznaczaniu) i póki co zostaje po staremu tak jak było
admin widocznie ma sporo pracy skoro nie odpowiedział - dawno go tu nie było co do niego jest niepodobne wiec na pewno to nie z powodu braku zainteresowania to raz
\
a dwa juz kiedys była o tym mowa ( o odznaczaniu) i póki co zostaje po staremu tak jak było
Pomogła: 764 razy Wiek: 30 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 18327 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Wto 14 Paź, 2008 18:57
ReniaZ napisał/a:
a szkoda Kinia ze jakoś temat umarł
ale powiedz o co dokładnie chodzi
bo ten temat ciągniemy nie wiem po co - jest was 2 forumki którym ta opcja przeszkadza....
niema na razie admina wiec i tak póki co zostanie po staremu
a weź pod uwage reszte forumek które przyzwyczaiły sie do tej opcji i jak ona zniknie to znów bedzie inaczej....nie barałaś tego pod uwage?
a niechodzi czasem o ta informację
ze iles tam nieprzeczytanych i częśc będzie automatycznie usunięta
może chodzi o to by niebyło limitu
znaczy by nieusuwało nieprzeczytanych automatycznie
tylko bysmy sobie same to robiły jak już sprawdzimy wszystkie interesujące tematy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum