Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008 16:53 Osobny dział poświęcony sprawom związanymi ze ślubem
Uważam, że dział "ŚLUB" byłby bardzo przydatny i popularny. Mogłybyśmy w nim podsuwać pewne pomysły jak zorganizować wesele, gdzie można kupić, uszyć suknię ślubną, jakie zorganizować konkursy i zabawy na oczepiny,jakie zaproszenia kupić, jaki tort i takie tam. Można by również pisać o swoich wspomnieniach ze ślubu. Dla osób, które organizują sobie ślub byłoby to przydatne
Bardzo ciekawy pomysł:) ja właśnie jestem na starcie organizacji ślubu i wesela, jestem przerażona tym wszystkim;)
mam nadzieje, ze dział ten się rozwinie:)
pozdrawiam ciepło!
ja dopiero zaczynam się rozglądać i nigdzie nie mogę znaleźć konkretnych porad na każdy temat dotyczący organizacji ślubu, a chciałabym mieć ślub moich marzeń, piękny i wyjątkowy. Dlatego liczę na to, że taki temat powstanie i oczywiście liczę na was dziewczyny i na wasze rady
dział o zaręczynach, o obrączkach, sukienkach ślubnych, menu, ogólnie o organizacji wesela, o tym kiedy zacząć planowanie wesela, żeby zdążyć ze wszystkim, o firmach organizujących wesele, o tortach. Tego jest bardzo dużo. Jeśli nikt nie będzie chciał tego tematu, to nie nalegam
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008 22:07
Kornelia, ale z tego co proponujesz - obrączki czy sukienki to co?chyba trzebaby zdjęcia wklejac bo o czym tu gadac?
ja mysle ze mozna rozmawiac tu gdzie sa te tematy a niekoniecznie tworzyc nowe bo tu wiekszosc mężatek jest a Panie Młode sporadycznie sie trafiaja i jak znam zycie ten dział bedzie "stał" pusty
Pomogła: 770 razy Wiek: 32 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 1437 Skąd: Hawana - Kuba :D
Wysłany: Wto 08 Kwi, 2008 22:12
Kornelia, wiesz co... dlategotak pisze bo jest tu juz dział który jest pusty a niby sporo dziewczyn jest nim zainteresowanych....
po prosty to co Cie interesuje to pisz- zakładaj tematy tam gdzie jest to stosowane - może na pogaduchach lub tam gdzie juz sa poruszane te tematy - na uczuciowych moze badziej pasuje
Ja jestem za Kornelią i uważam, ze dzial i forum poswięcone na ślub mogły sie sprawdzic i miałby spore powodzenie. Lada chwila wybieram sie na slub kolezanki, jestem świadkiem i tez mam problem w co sie ubrać jako świadek! A wiadomo że na sluby nie chodzi sie co weekend, a moda sie zmienia i zwyczaje.
Dlatego wydaje mi sie, że forum poświecone na śluby byloby przydatne nie tylko dla tych dziewczyn ktore biorą ślub, ale też dla ich druhen.
Więc ja jestem za
[ Dodano: Czw 01 Maj, 2008 13:07 ]
I jeszcze jedno wydaje mi sie, ze na takim forum o ślubach i przygotowaniach na pewno pisałyby dziewczyny, ktore juz przeszly przez caly szał przygotowań do slubu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum