Madlen84 ale macie przekichane wspólczuje takiej alergii, moja córcia juz nie ma takiej alergii na mleko ale dalej jest na bebilonie pepti 2 i zastanawiam sie bo moja pediatra przepisuje jej mleko na recepte pomimo tego ze nie miała robionych testów na alergie a ty piszesz ze musiałas kupowac mleko na 100% bo nie miałas porobionych testów u alergologa, przeciez pediatra widzi gołym okiem ze jest alergia i powinien dac recepte na mleko!
Mam pytanko do mam dzieci ktore są uczulone na mleko krowie. Jakie objawy zauwazyliście u swoich dzieci na początku???? Moj miał kilka miesięcy temu liszje na brzuszku i plecach...i na tej tylko podstawie pediatra wywnioskowała alergię. Czy wasze dzieci wtedy są niespokojne nocą i bardziej płaczliwe??? Czy wtedy mają zaparcia i bóle brzuszka??? Czego unikać z jedzenia...???? Ja staram sie omijać mleko i jego przetwory , no ale przecież w zwykłej bułeczce może też być jego zawrtośc...jak to z tym jest dokładniej??? Dziekuję z góry za odpowiedz:)
masła też nie wolno dawać. przy uczuleniu na białko nie wolno podawać też jajek.
uczulenie na mleko to tez uczulenie na wszelkiego rodzaju białko.
ja mam 21 lat i dalej mam tzw skaze bialkowa... zazwyczaj swedzi mnie skora i mam male ranki na rekach. Kiedys lekarz powiedzial mi, ze to dopiero mi przejdzie jak urodze dziecko... ale czy to mozliwe?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum