wracająć do testów jutro lecimy do alergologa to zapytam, czy jakieś szczególne pytania macie? w razie co proszę spisać to zapytam ale dam znać dopiero wieczorem, albo jutro,bo środę mam lekarski
pati proszę zapytaj co lekarz sądzi o testach z krwi dla dzieci od 1 roku życia - czy są wiarygodne a jeśli nie to dlaczego. Jeśli wg niego są złym rozwiązaniem, to kiedy można je już robić.
a wiesz może z czego otrzymywany jest barwnik beta-karoten? i czy ten barwnik to jest zupełna chemia? czy to jest np. sok marchewkowy... zakonserwowany ?
[ Dodano: Wto 28 Paź, 2008 22:26 ] Time, podaj mi maila na PW bo nie wiem gdzie wysłać tę tabelę
Time, zabijesz mnie ale zapomniałam zapytać, na wizytę weszłam wymęczona, wściekła bo wizyta opóźniona była o 40min, a Alberta już tam roznosiło coś, wcale mu się nie dziwię. Przepraszam Cię bardzo.
niech się zastanowię no dobra, wybaczam zrozumiałe w takich okolicznościach!
Marynara pw poszło wczoraj do Ciebie! I co - myślisz, że to ten barwnik uczula czy jednak nie po tym co Madzia napisała?
Madzia a u Ciebie skąd przypuszczenia, że młody będzie alergikiem?
Madzia a u Ciebie skąd przypuszczenia, że młody będzie alergikiem?
całą buzię ma wysypana.Podejrzenie skazy było-jestesmy na pepti.Kupki są super po nim, bo po zwykłych mlekach miał zatwardzenia straszne, ale buźka straszna.Ja wprawdzie podejrzewam,że cos od nas Go uczula, bo po nocy ma buźke lepsza, a wieczorem to już masakra.Sucha i szorstka.Żadne kremy nie pomagają
Madzia może jakiś perfum/krem/balsam jaki używacie uczula? Albo proszek do prania... może pojedynczo spróbujcie nie używać czegoś przed pewien okres czasu i zobaczycie czy jest różnica, bo z tego co piszesz reakcja jest dosyć szybko....
Madzialenna, i taka mała prywata - Julek jest śliczny! I chyba do taty podobny co? Mówię Ci - słodziak nieprzeciętny
[ Dodano: Czw 30 Paź, 2008 09:35 ]
Cytat:
ja tylko Nivea buzie smaruję
może być Nivea... a ten zarost to u nas też młodego baaardzo podrażniał długi czas. poliki wtedy były mocno zaczerwienione i też właśnie w jakiejś kaszce...a potem to przeszło i już nie reaguje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum