Pomogła: 173 razy Dołączyła: 13 Paź 2007 Posty: 27
Wysłany: Pią 26 Paź, 2007 00:18
A ja uzywałam nie żeby schudnąc po nich (od tego sa ćwiczenia i dietki odpowiednie do ćwiczeń...) - ale do oczyszczania organizmu... takie chińskie ziółka (nazwy nie napisze, bo to graniczy z cudem spisac z opakowania)
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 320 razy Wiek: 34 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 810 Skąd: z poligonu...
Wysłany: Sro 31 Paź, 2007 23:48
a iło sie kiedys to i owo...ale ponieważ nigdy nie miałam problemów z przemiana materii ( no moze na poczatku ciazy) zaprzestałam bo poza przeczyszczaniem żadnego efektu.
[ Dodano: Sro 31 Paź, 2007 23:49 ]
ale bardzo polecam czerwona cherbate jak ktos lubi. Ja uwielbiam i juz nie moge doczekać się jak bede mogła znowu pić .
Kiedyś miałam sporą nadwagę, kupiłam sobie w chińskim gabinecie 2 paczki herbatki. Bardzo mi smakowała i w ciągu chyba 3 miesięcy zrzuciłam sporo kg, praktycznie całą nadwagę Niestety nie wiem jak się nazywała bo wszystko po chińsku...
_________________ Mama Aniołka Piotrusia 27.04.2006 - żył zaledwie kilka minut w ramionach mamusi...
oraz
Wojtusia 24.04.2007
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum