Doszliśmy do tego drogą eliminacji.
Szukaliśmy imienia prostego, dobrego zarówno dla małego dziecka, nastolatka jak i osoby dorosłej. No i chyba było jeszcze to coś, że poczuliśmy w pewnym momencie że to już koniec poszukiwań. I tak oto biega teraz koło mnie mały Jasiu
mi zawsze podobało się Diana.Miałam nawet tak na imię w papierach,ale tesciowej mojej mamy się nie podobało i rodzice musieli zmienić-kiedys było inaczej. A ja mam do tego imienia sentyment przez całeżycie.chciałam dodać trochę nowości do tego imienia i wybrałam Dajana.M się spodobało i jest Dajanka
Mój Michał miał być Mają i jak się urodził i lekarz powiedział że chłopiec byłam w lekkim szoku, bo długo byłam przekonana że będzie dziewczynka
pierwsze co mi przyszło do głowy to Michał Wołodyjowski ulubiony bohater historyczny męża i tak już zostało
Zawsze chciałam żeby moje dziecko miało imie takie normalne,nie udziwione.
Nie kierowałam się modą bo moda przemija a imię zostanie.
Chciałam,żeby dobrze brzmiało z nazwiskiem i w każdym wieku,jako mały szkrab(Bartuś),później nastolatek(Bartek) i w końcu dorosły facet(Bartosz).Tak sobie wymyśliłam i nie żałuję:mrgreen:
A poza tym jak zobaczyłam śliczny pyszczek mojego synusia to inne imię juz mi nie pasowało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum