Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 17:45
zaznaczyłam z M w łóżku, ale niestety z figli nici na pewno w domku, bo ja nie zniosłabym dymu papierosów gdzieś w klubie, no i pewnie do północy i tak bym nie dotrwała... nie wiem czy będziemy sami, czy może ze znajomymi, jeszcze się okaże :-D
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 64 razy Wiek: 24 Dołączyła: 04 Paź 2007 Posty: 44 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 19 Lis, 2007 17:12
A ja jak dobrze pójdzie, to pewnie mąż gdzieś jeszcze mnie wyciągnie, troszkę gorszy scenariusz to na porodówce Chociaż wolałabym, żeby maluszek jednak troszkę poczekał i w styczniu wyskoczył... No chyba, że zdarzy się tak, że wcześniej zawita na świecie i zrobi mamusi niespodziankę świąteczną, to wtedy z maluszkiem w domku :-)
Ja raczej planów nie mam co do Sylwestra. Nie mam jakoś ochoty i finansów na bal. Wczoraj mężuś wspominał, że moglibyśmy pojechać na krakowski rynek, ale to wszystko będzie zależało od pogody. Jak będzie padał deszcz, to nie będzie mi się chciało tam stać.
[ Dodano: Pią 21 Gru, 2007 22:16 ]
Niestety, mąż musi zostać w pracy więc Sylwestra spędzam w domu z psem przed telewizorem...ehhh...live is brutal
_________________ "Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum