Pomogła: 63 razy Wiek: 37 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 622 Skąd: Gdynia/Wejherowo
Wysłany: Sro 23 Kwi, 2008 08:12 Gdzie się wybieracie na wakacje?
Gdzie sie wybiracie w tym roku na wakacje, jeśli w ogóle gdzieś wyjeżdżacie? Wypoczynek zorganizowany czy na własną rękę? W Polsce czy w krajach egzotycznych?
Ja miałam w planach początkowo Egipt, ale zapisałam się na różne szkolenia i na to poszły pieniążki. Narazie mam zaplanowane w lipcu kilka dni w Kołobrzegu, a we wrześniu mam zamiar pochodzić troche po górach- Tatry albo Karkonosze. A egzotyka poczeka do przyszłego roku
_________________ "Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"
Na pewno pojadę do babci w góry a pod koniec wakacji planujemy ze znajomymi wypad do Czech, ale jak to wszystko będzie (z tymi Czechami) to okaże się później
ja mam remont latem ale chociaż wekend nad morzem bym chciała
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Sob 24 Maj, 2008 11:28
Chciałabym pojechać nad morze, ale nie wiem czy chłopcy nie za mali jeszcze będą. Może we wrześniu się wybierzemy. Od października wracam na studia, więc trzeba siły zregenerować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum