Planować a móc, to niestety w moim przypadku dwie różne sprawy.... :-| Na początku planowaliśmy z mężem trójkę, ale teraz chociaż jedno byłoby dla nas prawdziwym szczęściem...
JA planuje 1 dziecko bo czasy cięzkie i narazie nie mamy swojego lokum wiec nawet by nie było miejsca gdzie dwa łóżeczka położyć co dopiero 1 wielka sztuka. A tak zawsze marzyłam o parce ale los nie jest chyba tak łaskawy narazie staramy się o to jedno
Ja chciałabym mieć dwójkę dzieci, choć bardzo boję się ciąży ...mam nadzieję, że mi sie uda :-D Może trafią mi się bliźniaki...sama jestem z bliźniaczek więc może :-D Generalnie to nie mogę się już doczekać, ale muszę jeszcze trochę poczekać.
Pomogła: 63 razy Wiek: 37 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 595 Skąd: Gdynia/Wejherowo
Wysłany: Pią 28 Mar, 2008 08:41
Na razie mamy jedno, a nad drugim wciąż się zastanawiamy. Okazuje się że to trudniejsza decyzja niż przy pierwszym dziecku (teraz wie się jak to jest w praktyce, a nie tylko w teorii)
Pomogła: 13 razy Wiek: 31 Dołączyła: 24 Paź 2007 Posty: 263 Skąd: z krainy marzeń:))
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 09:51
bardzo chciałabym mieć troje ale ... nie wiem czy się uda, czy dam radę na kolejne ciąże (cukrzyca, insulina, wada serca synka i inne przejścia w ciąży).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum