Wysłany: Nie 30 Wrz, 2007 21:19 Jak często poddajesz się kontrolnemu badaniu gin. ?
Kochane jak często poddajecie się badaniom u Ginekologa :?:
Ja chodze 2 razy w roku chyba że coś mi częsiej dolega
Ale strasznie pilnuje wizyt i chodze 2 razy w roku
Poniewarz w mojej rodzinie Kobiety mają bardzo często raka szyjki
I żeby wszystko było Ok. wole żeby sprawdził i zrobił cytoplogie
Ja chodzę 2-3 razy do roku. Wtedy robie kompleksowe badanie wraz z cytologią i USG.
Po urodzeniu Małej byłam już dwa razy na badaniu, kolejne pewno zafunduję sobie w styczniu. Chyba, że coś będzie się działo to wczesniej.
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Pon 01 Paź, 2007 19:56
Ja wcześniej raz do roku na badania, a co miesiąc po receptę na antyki. Podczas staranek to co 1,5 miesiąca, a teraz to nawet co 2 tyg. się zdaża A to na badanie, a to po skierowanie, a to z wynikami Niedługo leżaczek w przychodni sobie ustawię
Oj ja odkąd dostałam pierwszą miesiączkę to bardzo często latałam. Miałam różne przygody. Te wizyty staraniowe i ciążowe chyba się raczej do ogólnej średniej nie liczą. Wiadomo, ze są bardzo częste. Poza tym moje drugie imię to nadżerka :cry: . Miała 3 razy wymrażanie :cry: . Teraz w ciąży też mam ale to podobno jakaś ciążowa. Taka moja uroda widocznie....
no ja od czasu kiedy sie staramy to latam go gina czasami nawet 4-5 razy w miesiacu , kiedy mam np. monitoring, a tak to standardowo 1 w miesiacu:)
a kasa leci.... :-x
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum