u nas najpierw było nan
ale powodowało takie kolki ze szok.
Potem bebilon niskolaktazowy później bebilon a pożniej bebiko i szczerze nie widze róznicy aby po przejściu na tańsze mleko mika więcej chorował.
z perspektywy czasu to u nas tylko bebilon, jak próbowałam przejśc na inne mleko to zaraz zaczynała ulewać. Postanowiłam kontynuować bebilon do roku, potem spróbuję nestle junior
Dziewczynki z czystym sumieniem polecam wam Bebilon Comfort. My używamy dodatkowo oprócz mojego pokarmu. Na razie mamy jedyneczkę. Dobrali go nam neonatolodzy (małe konsylium na oddziale ). Na opakowaniu jest napisane, że jest dobre dla dzieci z zaparciami i tendencją do ulewań. Puszka kosztuje 29 zł.
My też najpierw Bebiolon Comfort (u mnie w realu 19 zł), potem Bebilon HA bo nie schodziła wysypka i zaraz po 3 dniach nutramigeni tak narazie zostanie. Z 3 miesiące pediatra będzie próbowała przestawić na normalne mleko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum