i tu mam dylemat.
Na początku był Pampers, ale jak doszłam do 3 to zaczęły się odparzenia i pieluszka jakoś dziwnie chemią zalatuje
Teraz króluje Huggies nr 3 - bezzapachowe i mają fajną gumkę z tyłu. Poza tym nie zwijają się jak Pampers i cenowo wychodzą tak samo :clap2:
Na początku Pampers - świetnie wchłaniały kupkę. Potem przerzuciłyśmy się na Tesco (ze względu na cenę) i wszystko jest ok - nic nie przepuszczają, nie wywołują odparzeń ani uczuleń.
Najpierw byly pampersy newborn, ale zrobily sie z deko za male wiec jedziemy na pampersach 2 - nie ktore kobitki na nie narzekaja ale jak dla mnie sa super :clap2:
Z poczatku uzywalismy do 2 włacznie pampersy
Przy 3 pampersy okaząły sie do kitu notorycznie przesikane były wiec prześliżmy na Huggisy super flez
a od 4 jesteśmy albo na dadzie z biedronki albo te duze paczki z lidla.Cena mnie zadowala a dada nawet zbliżona jest do pampersa Przy tym rozmiarze super flexy cisły małegow brzuszek a długosciowo były za duze.
huggies premium. Tosia robi kupę co dwa- półtora dnia i jest to wtedy megakupa. Pampersy ją przepuszczają a huggiesy nie. Z reszta mam jedne i drugie. Na początku uzywałam belli ściąganej ze sklepu internetowego wcześniaka 1-3 kg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum