Pierwsze spodnie ciążowe od 4 miesiąca (choc bardziej z potrzeby ducha niż ciała), bluzek ciązowych nie kupowałam - wchodfzłam bez problemu w ciuchy o rozmiar większe, byle z dodatkiem lycry A spodnie ciązowe stały sie niezbędne po połowie 6 miesiąca
Ja od początku piątego miesiąca noszę spodnie ciążowe, na zmianę z normalnymi Pewnie niedługo nie będę miała wyjścia i zwykłe schowam na dno szafy :grin: A jeśli chodzi o bluzki- daję radę i mieszczę się w to, co było luźne
ja w sumie między 5-6 miesiącem spodnie ale jeszcze były dość luźne
a bluzki miałam tylko dwie-na elegancko potrzebowałam
bo takto podkoszulki miałam zwykłe nie ciążowe
_________________ Aniołek Kacperek ur.zm. 02.05.2006
i Tymuś ur. 01.08.2007
Pomogła: 54 razy Wiek: 34 Dołączyła: 12 Lis 2007 Posty: 284 Skąd: 3 city
Wysłany: Pon 12 Lis, 2007 14:07
..osobiście nosiłam do 5 miesiąca spodnie te same jesnak nie zaponałam na guzik ale kupiłam gumke cieniutka i pod długa, ciążową lub nie bluzeczka nie było widać..
..obecnie mam 2 pary spodni: jeansy z bawełnianym pasem i eleganckie + spódnica sztruksowa ogrodniczka i dresy..
..wystarcza w zupełności..co do bluzek..wszystkie sie slicznie rozciągają lub są na tyle duże że wchodze w nie razem z brzuszkiem
Od 3 m-ca spódnica ciążaowa. Mam takie dosyć niskie jeansy, a że na początku sporo schudłam to chodziłam w nich bez problemu. Od 4 m-ca ogrodniczki ciążowe. Mam jeszcze taką śmieszną spódnicę jeansową z zakładkami i sukienkę sztruksową na szelki. W bluzki wchodzę stare - zwłaszcza że szelki wszystko ładnie zakrywają. Dwa dni temu w ogrodniczkach musiałam już zmienić "pięterko" :shock: .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum