ja nie pamiętam pewnie od koleżanek ale mój syn ma 9 lat i twardo mówi że to rodzice robią prezenty i Mikołaj nie istnieje ale list napisał :-D a ja podkradłam i to jest słodkie niby wie ale jeszcze chce wierzyć w te piękne rzeczy które są tylko w dzieciństwie 8-)
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Kiedy odkryłam prawde o Mikołaju nie pamiętam, ale mój synek wierzy w niego i mam nadzieję, że długo tak pozostanie, nie zamierzam odbierac mu tej zabawy.
u mnie nie przychodzi święty Mikołaj tylko rodzice wypraszali nas na chwilę z pokoju i kładli prezenty,
za to mój syn wierzył w Mikołaja aż do 8 roku życia, bo do nas przychodził dziadek przebrany z Mikołaja, o tym że prezenty kupują rodzice i dziadkowie musiałam powiedzieć dziecku, bo co roku miał coraz lepsze (droższe) pomysły na prezenty, tłumacząc mi że spoko to przecież Mikołaj kupuje a nie my więc mogą być drogie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum