ja trochę żałuję że nie zrobiłam tego wcześniej, może nie dużo wcześniej ale jednak, miałam i mam tylko jednego faceta i czasem zastanawiam się jakby nto było z innym, teraz juz tego nie sprawdzę
Ja żałuję,że to zrobiłam z tamtym chłopakiem,mogłam jeszcze poczekać :-?
Ale przynajmniej mam jakieś porównanie bo Łukasz nie jest moim pierwszym tylko...
Zaproszone osoby: 2 Pomogła: 320 razy Wiek: 34 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 810 Skąd: z poligonu...
Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 19:46
a j żałuje ze nie zrobiłam tego z kimś innym to była kompletna porażka...później długo czekałam zanim zdecydowałam sie na powtórke z rozrywki żałuje tez że było to tak późno...ale nadrobiłam już
ja żałuję, bo gdybym poczekała jeszcze z pół roku to ten pierwszy byłby mmmmmmmm ale wymazuję I z pamięci i już ten drugi jest I oj żałuję,żałuję...
a tak na marginesie to miałam prawie 21 latek stara dupa
Ja żałuję, byłam za młoda, nie stety rozumek nie ten :-/ Wydawało mi się, że to wielka miłość :lovers: ...nie stety było zupełnie na odwrót. :wavecry: Dzisiaj na szczęscie potrafię się z tego śmiać...choć wtedy nie było mi do śmiechu. No ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...podobno :-D
nie nieżałuje
zawsze weidziałam ze zrobie to z kimś kto w danym momencie bedzie mnie kochał i ja go i warto bylo czekać na tego pierwszego bo i pierwszy jest jedyny i ojcem naszego synka.
ja trochę żałuję że nie zrobiłam tego wcześniej, może nie dużo wcześniej ale jednak, miałam i mam tylko jednego faceta i czasem zastanawiam się jakby nto było z innym, teraz juz tego nie sprawdzę
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 24 Mar 2008 Posty: 4 Skąd: Z poddasza xD
Wysłany: Sro 26 Mar, 2008 18:37
Ja to zrobiłam z moim wymarzonym i ciesze sie z ze z nim to moj pierwszy raz bo wciaz jestesmy razem (ale nie malzenstwem jeszcze;p) no ale czasem by sie chcialo poprobowac innych;pp
_________________ Kochaj szalej nie pytaj co dalej całuj, grzesz - miłością się ciesz! ;**
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum