a ja z M na golasa :oops: łatwiejszy i szybszy dostęp do męża zresztą M do żony też :oops: jak ja to mówię łatwy dostęp do internetu :tongue: (jak mój M był 1,5 roku temu w Norwegii to jak rozmawialiśmy przez tel. i ktoś był obok niego to rozmawialiśmy szyfrem,że MAMY OCHOTĘ POŁĄCZYĆ SIĘ Z INTERNETEM hihihi
Pomogła: 355 razy Dołączyła: 13 Paź 2007 Posty: 10
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 17:51
Koszlka nocna (fikuśna) ale to jak nie byłam w ciąży, teraz jak wcisnęłam się w coś takiego to wyglądałam jak PARÓWA!!! , więc obecnie śpię w sporych rozmiarów piżamie
Zaproszone osoby: 1 Pomogła: 259 razy Wiek: 29 Dołączyła: 30 Wrz 2007 Posty: 718 Skąd: Góry Świętokrzyskie
Wysłany: Nie 21 Paź, 2007 08:14
Ja w piżamie, jeszcze się mieszczę latem często nago, a jak specjalna okazja to w sexi koszulce, no, przynajmniej w niej się kładę, a potem... :lovers: wersja letnia
JA sypiam....
w t-shirtach! uwielbiam. mam ich 4 - co tydzien w innym. I obowiązkowo majtasy! Jak ich nie założę nie wysypiam się. :closedeyes:
Piżamek nie lubię - w dziecinstwie na wszystkie okazje dostawałam je w prezencie :-/ :geek:
Śmieję się zawsze gdy N zakłada piżamkę do spania- śmisznie wygląda :grin:
ja lubie satynowe koszulki albo krótkie spodenki i koszulka na ramkach ogólnie mało lubie mieć na sobie ale nago nie lubie :geek:
_________________ SUWACZEK OD KINIACZKAOD MAMUSI DUDU:)OD MADZIALENKI:)OD ANIOLKIżyj-krzyknęła nadzieja Bez Ciebie nie potrafie-odpowiedziało cicho życie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum