Ja powiem szczerze, że już sama nie wiem na kogo głosować, bo prawie za każdego polityka w Naszym Rządzie mi wstyd. Prawdopodobie będę głosowała za PO, bo ponoć z jej szeregów ma na stanowisko Ministra Obrony wrócić Radek Sikorski.
Wiecie co, chore wydają mi się te wszystkie spoty przedwyborcze, które zamiast pokazać dobrą strone danej partii ośmieszają inną lub wytykają jej błędy. Zobaczymy co będzie.
_________________ "Kto nie ma odwagi marzyć, nie będzie miał siły do walki"
Moim zdaniem ten temat jak zawsze polityczny będzie budził pewne kontrowersje ;))
A nie chodzenie na wybory to oddawanie głosów partiom rządzącym. W wyborach prezydenckich mój przyjaciel nie miał żadnego kandydata to głosował na takiego, który ma najmniej poparcia, zeby jego głos nie przepadł. Ja idę na wybory, moje zapatrywania są niezmienne od lat, z tą małą różniocą, ze jak widzę Kaczorów to teraz szcególnie chce mi się rzygać.
Dzis słuchałam bartoszewskiego, który powiedział, że kiedyś Premier powiedział, ze najlepiej by było gdyby tylko PiS był jedyną rządzącą partią. Dalej bartoszewski dodał, ze historia nei tak dawna pamieta jak była jedyna najlepsza partia w Polsce, nei byłosamorządów, była centralizacja władzy i permantnta inwigilacja. Ja się zgadzam, ze PiS do tego dąży i dlatego tym czubom mówię stanowcze NIE
W wyborach prezydenckich mój przyjaciel nie miał żadnego kandydata to głosował na takiego, który ma najmniej poparcia, zeby jego głos nie przepadł
Ja robie dokladnie tak samo nie glosuje na tych szczorow z wyzszej polki ,wogole bym nie poszla ale obowiazek moj spelnie ,nie jestem za zadna partia zazwyczaj glosuje na maloznanych ludzi z dziwnymi nazwiskami .Dla mnie te wybory to tylka fikcja i tak wejda ci sami co byli poprzednia i beda kontynuowac ten ,,burdel'' ktory nazywaja polityka
wkoncu mamy demokracje, no i uwazam ze kazdy powinien miec wplyw na to co sie dzieje w kraju nie idac na wyboru, decyzje podejmuja za nas INNI!!!! ja tego nie chce wiec ide na wybory i glosuje albo na PO albo na LID, PIS jak dla mnie jest skonczony...
Ja choć wie że to w nie których osobach może wzbódzać niechęć nie idę na wybory dla mnie politycy to banda głupków i snobów którzy obrzucają się na wzajem oskarżeniami i chodzi im głównie o stołki a nie o dobro innych oni mają tyle kasy przez mniesiąc co my przez rok musimy na to pracować i ta agitacja swoich parti jak małpy w cyrku jestem na nie-wiem że tą wypowiedzią zniechęciłam do mojej osoby innych ale cóż to moje poglądy na ten temat. (diabel)
lampka, cieszę się że ktoś mnie rozumni krew mnie zalewa że oni mają samochody których my na oczy nie widzieliśmy a my tu koniec z końcem ledwo wiążemy i z trudem coś odkładamy ,a jedni nie mają za co chleba kupić i dzieciom dać na bułkę.......................ach szkoda słów........................
Ja też zamierzam pójść na wybory, bo mam pewne obawy, czy mój nieoddany głos jakimś cudem nie będzie zaliczony na rzecz rządzącej partii (diabel)
Trudno zdecydować się na kogo głosować, bo jak dotąd nie widziałam ani jednego programu wyborczego. Żadna z partii nie chce wygrać wyborów obiecując - jak w poprzednich- gruszek na wierzbie. Na razie jest tylko rzucanie błotem w przeciwnika. Ten mocniejszy, który bardziej zbluźni rywala.
Porażka....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum