Wysłany: Nie 29 Maj, 2011 20:43 Młodzi utalentowani
Jakie są wasze typy wśród tych młodych i utalentowanych aktorów? Czy w ogóle widzicie kogoś, kto świeci jaśniejszym blaskiem? Bo ja ostatnio natknęłam się na młodą aktorkę Olgę Serebryakovą i pomyślałam, że chciałabym, żeby było więcej takich aktorek, które grają tak, że człowiek chciałby ich coraz więcej oglądać, a nie tylko ciągle te same twarze, lekko już znudzone, zgrane, a przede wszystkim głównie lansujące się na tzw. salonach. Pewnie, że jest parę aktorek, które po prostu grają (chociażby właśnie Olga), ale dla mnie jest ich zdecydowanie za mało.
Mi się podoba Weronika Rosati - nasza aktorka pnie się coraz wyżej. Gra teraz w serialu "Luck". To serial o świecie wyścigów konnych, hazardzie itp. z Dustinem Hoffmanem. swoją drogą świetny serial. Jak ktoś może, niech koniecznie zobaczyć. Leci na hbo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum